77142800 - 77142887 info@t-dco.ir

مطالب

کته کباب دورنگ (کباب تسبیحی دورنگ)

ابتدابرنج روشسته وچندساعت درآب خیس میکنیم.بعدتوی قابلمه متوسطی کمی نمک ویک ق غ کره ریخته وبرنج روباکمی آب (آب یک بندانگشت ازبرنج بالاترباشه)کته می کنیم.

مشاهده
ته چین بادمجان🍆

ته چین یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و اعیانی به حسابمی آید. از وقتی ته چین اختراع شد، بعد از آن انواع مختلفی از آن پیشنهاد شد. در این مطلب نوعی دیگر از ته چین که ته چین بادمجان است را به شما آموزش می دهیم.

مشاهده
کنتاکی مرغ

ابتدا دورن قابلمه مرغا( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد...

مشاهده
حلیم بادمجان 🍆

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته وشسته وحلقه حلقه میکنیم...

مشاهده
شامی لپه

یکی ازغذاهای خوشمزه ومقوی وپرطرفدار شامی وکوکوهست ؛که به دلیل سرخ شدن درروغن بسبارپرانرژی است وبعدازیک روز گرم وپرکار شما راکاملا سرحال نگه می داره.

مشاهده
خورشت غوره مسما 🍲

این خورش خوشمزه وترش غذای محلی مردم خونگرم مازندران هست.اگه جزءکسانی هستیدکه ازغذاهای ترش خوشتون میاد

مشاهده
پاکوره جنوبی

پاکوره یا پاکورا یا پکوره یا هر اسمی که توی شهر شما بهش گفته می شه خیلی خوش خوراکه اکثر دستورهاهم آرد نخود خام داره(یک لیوان آردنخودویک لیوان آردگندم) این دستور

مشاهده
قیمه بادمجان 🍆

قبل از هرکاری بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم

مشاهده
سیب‌زمینی پنیری (فینگرفود) 🍟

در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی پخته شده، خامه ترش، پیازچه، بیکن، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم.

مشاهده
كوفته رنجی

يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده

مشاهده
ته چین سنگسری 🥘

این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند.

مشاهده
کته ترش(خوراك بدون گوشت)

۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم

مشاهده
قيمه يزدی

خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود

مشاهده