هر چقدر گوشت بیشتر باشه احتمال وارفتن کمتره...
ابتدا گوشت چرخ شده رابا پیازی که آبشو گرفتید مخلوط و نمک...
مرغ روبا پوست تمیز شستم داخلش هر چه بود تمیز کردم بعد با زعفران و فلفل سیاه ...
سه عدد تخم مرع رو حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و دوقاشق ماست...
تویخچال استراحت کنه وبعد دوباره ورزش دادم وسیخ چوبیامو که یه نیم ساعتی توآب خیس دادم ...
هویج ، برنج و نمک را مدت 20 دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود
جوپرک رو با هویج، شلغم ، فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و آب مرغ بذارید بپزه
خورشت قارچ
کباب مرغ تابه اى
💕💕
مرغ رو یه کمی سرخ کنین در قابلمه رو بذارین، شعله کم ...
استخوناى ٤ تا رون مرغ رو جدا كردم و گذاشتم كنار بقيه ى اسكلت...
ابتدای پیازداغ کرده وگوشت گوسفندی روبه پیازداغ...
يك غذا خوشمزه و جديد👌
اين غذا ميتونه گزينه مناسبى باشه هم خوشمزه ست و هم راحت☺
سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد...
غذافورى (سیب زمینی پخته)
ته چین شويد پلو
برای تهیه این مدل خاگینه مقدار آرد نسبت به دستورهای...
يه غذاى خيلى خوشمزه 😊
یه غذای نونی
فيله هاي مرغ رو با پياز خلالي...
يك غذا ساده و البته خوشمزه👇
خوراك بدون گوشت
يك خورشت خوشمزه و بى دردسر☺
فیله مرغ رو از وسط نصف میکنیم...
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید..
گوشت چرخ کرده ربع کیلو، پیاز رنده شده یکعدد...
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد...
مرغ و به قطعات کوچک هر مدلی خواستید تقسیم
با یه آش محلی خوشمزه که مربوط به استان خراسان هست و بیشتر تو مشهد و نیشابور طرفدار داره
تکه های مرغ رو به شکل جوجه ای سایزکوچیک برش میزنیم .
ﻣﺮﮐﺐ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ، ﮔﻮﺷﺖ ﯾﺎ ﻣﺮﻍ، ﻧﺨﻮﺩ ﺁﺑﮕﻮﺷﺘﯽ ...وازغذاهای قدیمی استان هرمزگان است.
بسيار خوشمزه و جديد😊
سبزی مورد استفاده در سبزی پلو معمولا شامل..
سینه ی مرغ و به صورت طولی به نوارهای...
براي كباب سيخي از گوشت گوساله استفاده ميكنم...
برای تهیه این خوشمزه😍خوشرنگ ابتدا دوعدد پیاز...
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو...
يك غذا ساده و سبك😊
مرغ رو یه کمی سرخ کنین در قابلمه رو بذارین...
ابتدا پیاز هارو رنده میزنیم توی روغن نیم سرخ میکنیم
يك غذاى اشتها اور و لذيذ.درست كردنش كار خاصى نداره
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید ...
يه پياز متوسط و نگيني خرد و سرخ كدم دو ق غ رب بهش اضافه و خوب تفت دادم...
ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي...
پیاز را خرد و کمی تفت دهید تا طلایی شود گردو...
يه كتلت خوشمزه كه بهتون پيشنهاد ميكنم امتحانش كنيد حتمأ خوشتون مياد😋
یه پیشنهاد فوق العاده واسه شام یلدا
نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
امروزمهمان سفره های باصفای شمال وطن هستیم.ازخطه سرسبزگیلان یه غذای دلبرانه براتون آوردیم..
آش ارده یک غذای دزفولی هست که برخلاف اسمش که ممکنه تصور میشه یک نوع آش هست،درواقع نوعی پلوی مقوی وخوشمزه است
يك غذاى اشتها اور و لذيذ..
حالا توی این زمان هرکاری دارید انجام بدید و هرجا میخواید برید...غذای سریع برای کارمندها
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم ...
یکی ازخورش های پرطرفدارواصیل ایرانی , خورش خوشمزه آلواسفناج هست.امروزطرزتهیه این غذای مقوی روبه شماآموزش میدیم
گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه...
تکه های مرغ رو با کمی روغن تفت بدید...
و خوشمزه☺
ابتدا بادمجون وکدو را به نسبت مساوی سرخ میکنیم
🔹يك ساندويچ خيلى خوب براى مهمونى ها و تولد
يك خورشت خيلى خوشمزه و بدون نياز به گوشت😊
نخود و لوبیا روباهم و عدس رو جدا...
کدو ها رو برش میدیم و به نمک و ...
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید
هم راحت هم خوشمزه😌
سه عدد بادمجون رو پوست کندم بصورت ورقه خرد...
حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس میشه رو به همراه مقدار کمی برنج...
اگر به دنبال یه مزه دیگه از بال مرغ هستین، بال مرغ کنجدی خوشمزه رو امتحان کنین😋
مرغ سوخاری همه جوره خوشمزست و کلی طرفدار داره👌
اول مرغ ها رو کمی توی روغن سرخ کردم ، بعد توی همون تابه پیاز های نگینی شده رو سرخ کردم
نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر..
چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل...
فیله مرغ رو از وسط نصف میکنیم ، یا سینه کامل مرغ رو به صورت نواری برش میدیم...
🔹يك غذاى ملس و خوشمزه..
روزهای سردپاییز وبعدازاون زمستان دوست داشتنی حال وهوای خاص خودش روداره.توی هوای سردوقتی عزیزانتون ازکاریا مدرسه به خونه برمیگردن,..
هوا که سردمیشه بازار شلغم و لبو حسابی گرمه.امروز طرز تهیه یک آش بسیار خوشمزه و مغذی روبراتون قرار میدم...
تکه های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب پز کنید...
دمپخت شیرازی یکی از غذاهای محلی استان فارس است...
یه غذای سنتی که بوی آشپزخونه مادربزرگها رو،زنده میکنه.
گوجه شکم پر با تخم مرغ، صبحانه ای متفاوت.
قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه...
🌀اگر از غذا هاى برنجى خسته شديد اين غذا ميتونه گزينه مناسبى باشه
یک عدد سینه مرغ رو نگینی خرد کنید...
سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
يك دستور پخت خوشمزه و متفاوت😌
سینه مرغ رو خرد کردم با ابلیمو...
یک عدد سینه مرغ رو با دو لیوان آب وکمی نمک وفلفل وزردچوبه...
اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
اول پیاز رو با روغن تفت بدین...
برنج راپاک کرده شسته وبرای4_3ساعت می خیسانیم. مرغهاراپوست گرفته وشسته وتوی سبدمی چینیم تاخشک بشن.
ازروز قبل نخود و لوبیا راپاک کرده و خیس کنید. بهتر است چند بار آب آنها را عوض کنید
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم که خیلی هم خوشمزه ست👌
ابتدابرنج روشسته وچندساعت درآب خیس میکنیم.بعدتوی قابلمه متوسطی کمی نمک ویک ق غ کره ریخته وبرنج روباکمی آب (آب یک بندانگشت ازبرنج بالاترباشه)کته می کنیم.
ته چین یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و اعیانی به حسابمی آید. از وقتی ته چین اختراع شد، بعد از آن انواع مختلفی از آن پیشنهاد شد. در این مطلب نوعی دیگر از ته چین که ته چین بادمجان است را به شما آموزش می دهیم.
ابتدا دورن قابلمه مرغا( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد...
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته وشسته وحلقه حلقه میکنیم...
یکی ازغذاهای خوشمزه ومقوی وپرطرفدار شامی وکوکوهست ؛که به دلیل سرخ شدن درروغن بسبارپرانرژی است وبعدازیک روز گرم وپرکار شما راکاملا سرحال نگه می داره.
این خورش خوشمزه وترش غذای محلی مردم خونگرم مازندران هست.اگه جزءکسانی هستیدکه ازغذاهای ترش خوشتون میاد
پاکوره یا پاکورا یا پکوره یا هر اسمی که توی شهر شما بهش گفته می شه خیلی خوش خوراکه اکثر دستورهاهم آرد نخود خام داره(یک لیوان آردنخودویک لیوان آردگندم) این دستور
قبل از هرکاری بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی پخته شده، خامه ترش، پیازچه، بیکن، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانیهای بزرگ بره درسته را زیر برنج میگذارند.
۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم. پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم
خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود