خاگینه زعفرانی
سه عدد تخم مرع رو حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و دوقاشق ماست و کمی وانیل و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و سه قاشق روعن مایع ریخته مجدد همزده و چهارقاشق پر ارد میریزیم و مجدد همزده و بعد داخل تابه که روعن داغ کردیم ریخته و با خرا ت ملایم هر دو طرف خاگینه رو سرخ میکنیم و بعد شربت خنک شده رو میریزیم و اجازه میدیم شربت به خورد خاگینه بره و خنک بشه وبعد تزیین و نوشجان....
من اینبار مواد تو قالب سلیکونی که چرب کرده بودم ریختم و تو فر صدوهشتاد بمدت بیست پنج دقیقه پختم و بعد داخل شربت ریختم خارج کردم واحازه دادم خنک شدو تزیین و نوشجان...
شربت ..زعفران دم کرده و دوقاشق گلاب و یک نیم لیوان شکر و یه لیوان آبمخلوط و رو حرارت میزاریم تا شکر کامل حل بشه و شربت علیط و بعد اجازه میدیم خنک بشه...
حتما باید شربت خنک باشه تا خاگینه خمیر نشه...