فلفل دلمه ای که چهاربرجستگی...
ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه
یکی از مواردی که در تهیه یک مرغ مجلسی...
ترفندخانه دارى💕
هنگام طبخ مرغ براى از بين بردن بوى نامطبوع...
انواع فلفل دلمه ايى و فلفل تند و شيرين يا هر فلفلى ديگه ايى...
خورشت قيمه بادمجون
🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی ...
براى خوشرنگ شدن خورشت قيمه؛
همه مواد رو توى ديگ ريخته ☺ و
اين ادويه مزه خاص و خيلى خوبى به غذا ميده👌
من مرغ روتمیز شستم بعد گذاشتم تو مخلوط آب ...
خيلى خوشمزه و لذيذ😊
كتلت ترد تر و كرانچى تر بشه!
نكاتى براى تهيه خورشت قيمه👇
🌀نكاتى مهم براى تهيه يك حليم بادمجون خوشمزه👇
سه نكته كاربردى براى تهيه كتلت👇
🔸براى اينكه آبگوشت لعاب دارى داشته باشيد👇
آرد مخصوص ماهى👇
نكاتى براى قد كشيدن برنج👇
نكاتى براى تهيه فسنجون👇
🔹براى مزه دار كردن ماهى و رفع بوى بد ماهى از اين روش استفاده كنيد👇
يك ايده براى تزيين كيك شب يلدا😍
برای اینکه یه کباب نرم داشته باشیم چیکار باید کرد؟؟!
براى داشتن يك باقالى پلو خوشمزه؛
ترفند خوشمزه شدن سالاد شیرازی👇
🌀خوش عطر شدن خورشت قيمه👇
برای درست کردن ژله های قالبی که می خواهیم...
براى ترد شدن جوجه كباب؛
ترفندهای درست کردن سالاد الویه👇
راه کار حرفه ای برای آشپزهای حرفه ای
ميتونيد براى اينكه مزه زرشك پلو تون..
ادويه هاى ضرورى براى خورشت قيمه👇
مزه دار كردن ماهى با يك ترفند جديد👌🏻😉
این نوع روش طبخ ماهی طعمش فوق العاده ست😋
مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده ...
💢براى قورمه سبزى؛
🔹نكاتي كه بايد واسه يك كتلت خوب رعايت كرد چیه ؟
مزه دار كردن مرغ زرشك پلو👇
آرد مخصوص ماهى
🔹ترفند هايي براى داشتن يك سوپ خوشمزه 👇
🔸براى اينكه زرشك پلو مزه متفاوتى پيدا كنه؛
براى خوشمزه تر شدن مرغ اين غذاى لذيذ؛
نكات تهيه خورشت قيمه🍛
🌀براى معطر شدن ترشى 🍴
💢اگر دوست داريد كه ماهى خوب مغز پخت و برشته بشه؛
ترفندآشپزى🍢
ترفندآشپزى
برای معطر کردن مرغ، در...
💢ترفند هاى كاربردى براى تهيه يك باقالى پلو خوشمزه👇
ترفندآشپزى، يك تركيب بينظير براى ماهى شكم پر
🌀يك روش متفاوت و عالى براى طبخ هويج پلو👌
يك روش خيلى خوب براى طبخ مرغ😊
فیله های ماهی رو با...
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان...
نعنا خشک شده رو ده دقیقه...
اجازه دهید مواد کاملا سرد شود...
یک عدد نان باگت و ٦عدد نان...
💢براى تهيه يك لوبيا پلو خوشمزه؛
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط ...
سعی کنید از روغنهای طعمدار مثل روغن کنجد...
ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید...