02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کالباس خانگی
کالباس خانگی

کالباس خانگی

·        یک عدد سینه مرغ بدون استخوان

·        سه حبه سیر

·        زرده تخم مرغ یک‌عدد

·        آرد ذرت یک ق غ

·        شیر خشک قنادی یک ق غ فلفل سیاه/ پودر زنجبیل/ هل ساییده شده/نمک

·        / ادویه مخصوص کالباس هر کدام یک ق چ

·        روغن مایع یک ق غ

ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت و شیرخشک را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده و ادویه کالباس و نمک را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخ کرده را با مواد مخلوط شده خشک کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع