کالباس خانگی
· یک عدد سینه مرغ بدون استخوان
· سه حبه سیر
· زرده تخم مرغ یکعدد
· آرد ذرت یک ق غ
· شیر خشک قنادی یک ق غ فلفل سیاه/ پودر زنجبیل/ هل ساییده شده/نمک
· / ادویه مخصوص کالباس هر کدام یک ق چ
· روغن مایع یک ق غ
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت و شیرخشک را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده و ادویه کالباس و نمک را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخ کرده را با مواد مخلوط شده خشک کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع