02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
روش متفاوت وعالى براى طبخ هويج پلو
روش متفاوت وعالى براى طبخ هويج پلو

هويج پلو

🌀يك روش متفاوت وعالى براى طبخ هويج پلو👌

اول هویج خلالی روتوی یک قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.بهش نمک و فلفل و کمی شکر میزنیم.حالا برای اون کوفته قلقلی ها گوشت مخلوط گوسفند و گوساله رو با یک پیاز بزرگ رنده شده و یک ق غ آرد نخودچی و فلفل و پاپریکا و پودر سیرو نمک مخلوط کردم و قلقلی هارو سرخ کردم.کمی از هویج هارو با برنج مخلوط کردم و گذاشتم دم بکشه. و مابقی هویج ها و زرشک آماده شده و گوشت قلقلی ها رو دم کنی گذاشتم تا حسابی دم بکشه.

زعفران ادويه اصلی اين غذاست؛ بهتر هست كه زعفران رو توى دو مرحله به غذاتون اضافه كنيد يك بار به هويج در حال تفت دادن و يكبار هم به مرغ براى ايجاد مزه متفاوت هم ميتونيد از مقدارى زرشتو الو موقع سرو استفاده كنيد