ته چین شويد پلو
· ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.
· غ زعفران دم کرده مخلوط کرده
(اگر بخواهید تهچین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیربرنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه.