كوبيده مرغ
استخوناى ٤ تا رونمرغ رو جدا كردم و گذاشتم كنار بقيه ى اسكلت مرغ كه ازش عصاره بگيرم گوشت رون رو بادوتا پیاز ،دوقاشق زعفرانِ غلیظ،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،ادویه مخلوط،کمی پودر گوجه و يك قالب ٥٠ گرمى كره چرخ كردم و داخل تابه گريل پَهنش كردم و بعدم يك ساعت گذاشتم تو يخچال تا خودشو بگيره كه ترو تميز تر برش بخوره و نهايتا خلاف شيارهاى تابه برش زدم و گذاشتم روى گاز تا با شعله ى ملايم آب بندازه و آروم آروم بپزه وقتى آبش تبخيرشد دو قاشق ديگه كره و كمى زعفران اضافه كردم و طرفين كباب ها رو هم كمى سرخ كردم براىكباب تابه اى و كوبيده ى مرغ ميتونيم از سينه يا تركيب رون و سينه هم استفاده كنيم.
كوبيده ى مرغ چه با ران مرغ درست بشه چه باسينه ى مرغ باشه عموما كمى سفت ميشه،براى اينه كه داخلش يكىدوقاشق كره ميزنيم كه كباب لطيف ترى داشته باشيم.اگه طعم دنبه ى گوسفندى رو دوست داريد همراه با مرغتون يه تيكه دنبه هم چرخ كنيد و از لطافت كبابتون لذت ببريد، در اينصورت ديگه ميتونين كره رو حذف كنين كلا