77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
شامی لپه
شامی لپه

 

🥔شامی لپه

 

یکی ازغذاهای خوشمزه ومقوی وپرطرفدار شامی و کوکو هست ؛که به دلیل سرخ شدن درروغن بسبار پر انرژی است وبعدازیک روز گرم وپرکار شما راکاملا سرحال نگه می داره.

 

            🍃🌺 🌺 🌺🍃

 

📝موادلازم:

v     برای ۴ نفر

v     لپه :200گرم

v     سیب زمینی :2عدد متوسط

v     جعفری خردشده :2ق غ

v     ترخون ومرزه خشک: 2 ق غ

v     نمک وفلفل وزردچوبه : به میزان دلخواه

v     روغن :به میزان لازم

v     آرد سوخاری :3 ق غ

v     تخم مرغ :1 عدد

v     گوشت چرخ کرده :300گرم

 

🍃🍃🍅🌶🍅🌶🍅🌶🍃🍃

خواص شامی لپه :

سیب زمینی، لپه، گوشت، جعفری، ترخون و مرزه همگی گرم هستند.زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد است.

🤗لطفا شروع کنید:

لپه ها را شسته وهمراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.سیب زمینی ها را بپزید و سپس درلپه ها رنده درشت کنید. گوشت چرخ کرده وپودرسوخاری ونمک وفلفل و زردچوبه رابه سیب زمینی و لپه اضافه کنید وخوب ورز بدین. حالا تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.مایه شامی را از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس توی یه ظرف خوشگل بچینید و با دورچین سبزیجات ,خیارشور وگوجه حلقه شده تزیین کنید و سرسفره مهر و محبت خونه ببرید و در کنار عزیزانتون میل کنید.

 

🍹🎄🍹🎄🍹

شامی لپه