🥔شامی لپه
 
یکی ازغذاهای خوشمزه ومقوی وپرطرفدار شامی و کوکو هست ؛که به دلیل سرخ شدن درروغن بسبار پر انرژی است وبعدازیک روز گرم وپرکار شما راکاملا سرحال نگه می داره.
 
            🍃🌺 🌺 🌺🍃
 
📝موادلازم:
v     برای ۴ نفر
v     لپه :200گرم
v     سیب زمینی :2عدد متوسط
v     جعفری خردشده :2ق غ
v     ترخون ومرزه خشک: 2 ق غ
v     نمک وفلفل وزردچوبه : به میزان دلخواه
v     روغن :به میزان لازم
v     آرد سوخاری :3 ق غ
v     تخم مرغ :1 عدد
v     گوشت چرخ کرده :300گرم
 
🍃🍃🍅🌶🍅🌶🍅🌶🍃🍃
خواص شامی لپه :
سیب زمینی، لپه، گوشت، جعفری، ترخون و مرزه همگی گرم هستند.زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد است.
🤗لطفا شروع کنید:
لپه ها را شسته وهمراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.سیب زمینی ها را بپزید و سپس درلپه ها رنده درشت کنید. گوشت چرخ کرده وپودرسوخاری ونمک وفلفل و زردچوبه رابه سیب زمینی و لپه اضافه کنید وخوب ورز بدین. حالا تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.مایه شامی را از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس توی یه ظرف خوشگل بچینید و با دورچین سبزیجات ,خیارشور وگوجه حلقه شده تزیین کنید و سرسفره مهر و محبت خونه ببرید و در کنار عزیزانتون میل کنید.
 
🍹🎄🍹🎄🍹
شامی لپه