خورش آلوزرشک
📝موادلازمبرای ۴نفر
· سینه مرغ ۴تکه
· آلوخورشتی ملس یک لیوان
· زرشک ٣ ق غ
· پیازدرشت دوعدد
· رب گوجه ٢ق غ
· زعفران ساییده یک ق چ
· نمک ودارچین کمی
· خلال پسته یک ق غ
👩🏻🍳روش پخت
ابتدا دو تا پيازبزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورگوشتها رو طلايي كردم.بعد دو ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته بهذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافه و وخوب تفت دادم.بعد زعفرون روریختم وتفتدادم.حالا دو ق غ رب گوجه،نمك و مقداري دارچين رواضافه کرده خوب مخلوط و تفت میدیم.یه لیوان آب جوش رو اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورش باشعله کم خوب بپزه و جابيفته،درآخرمن یه ق غ زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم.این خورش کم آب وغلیظ سرومیشه.برنج زعفرانی وسالاد کارشما روتکمیل میکنه.
❤نوش جانتون