02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دمپخت شیرازی
دمپخت شیرازی

دمپخت شیرازی

 

دمپخت شیرازی یکیاز غذاهای محلی استان فارس است که درشهرهای مختلف این استان باکمی تفاوت درمواداولیه پخت میشه.توی همه این دمپخت ها ,دمپخت شیرازی ازهمه معروفتره وفوق العاده خوشمزه وصدالبته مقوی.اگه تا حالا تجربه نکردین پیشنهاد میکنم خیلی زوددرست کنین وبعدازاون مشتری دائمیاین نرمِ ,خوشمزهِ,رنگی خواهید شد.

لطفاماراهمراهی کنید:

 

📝مواد لازم:

·        (برای۶نفر)

·        برنج:۴-۵ پیمانه

·        گوشت گوسفند یا گوساله:حدود۴۰۰ گرم

·        پیاز درشت:۱ عدد

·        سیر:۳-۴ حبه

·        کلم برگ:۱ عدد کوچک اگر خواستید کلم قمری بذارید :۲ عدد متوسط

·        هویج متوسط:۳ عدد

·        عدس:حدودا ۱ پیمانه

·        سبزی به میزان دلخواه:شوید.وشنبلیله وگشنیز

·        لوبیا چشم بلبلی(به دلخواه):نصف پیمانه

·        نمک. فلفل. زردچوبه.ادویه:به میزان لازم

·        روغن به میزان لازم

     🥄طرز تهیه:

ابتدا پیازها روبه صورت خلال خرد کرده وباکمی روغن سرخ کنید. وقتی کمی طلایی شدن گوشت رو که قیمه‌قیمه خرد کردین اضافه کرده و دوسه دقیقه تفت بدین وبعد زردچوبه روبریزین وتفت بدین. سیرهار وخردکرده و بعد از اون اضافه کنید. هویج رو هم نگینی کرده واضافه کرده و کمی تفت بدید. عدس و لوبیا (استفاده از لوبیا به دلخواه خودتونه. میتونید توی این غذا مصرف نکنید) که از قبل خیسوندید به مواد اضافه کرده، نمک و فلفل و ادویه بزنید و حدود دولیوان آب روی اون بریزید و اجازه بدید تا گوشت و عدس و لوبیا پخته بشه.اگر از کلم قمری استفاده می‌کنید بین پخت کلمها رو هم خردکرده واضافه کنید.

 ولی اگر کلم برگ استفاده می‌کنید اونو با سبزی به مواد اضافه کنید. سبزی روپاک کرده وشسته وخشک میکنیم وساطوری کرده وبه بقیه مواد اضافه کنید.  اجازه بدید حدود15 دقیقه باحرارت ملایم بجوشه. اگر سبزیتون خشک بود سبزی رو با برنج اضافه کنید.در پایان آب برنج روکه ازقبل شسته وخیسانده اید خالی کرده و به بقیه مواداضافه کنید. دقت کنید آب برنج به اندازه یک بندانگشت ازموادبالاترباشه .بعدازاینکه آب موادجذب برنج شداگه نیازبود کمی آب (نیم استکان)روی سطح برنج بریزید.غذا را بچشید در صورت نیاز نمک اضافه کنید.بهتره توی این مرحله قبل ازاضافه کردن برنج گوشتها رو از مواد جدا بکنید. چون ممکنه گوشتها به تهدیگ بره و بسوزه. وقتی آب برنج کاملا به خورد برنج رفت، دم کن رو روی برنج بذارید و زمان بدید تا برنج دم بکشه. البته گوشتها رو که جدا کردید روی برنج بذارید و بعد برنج رو دم بدید. کمی روغن داغ روی برنج بریزید و اونو توی ظرف بکشید و این غذای لذیذ رونوش جان کنید.

عجب چیزیه😋😋😋

دمپخت شیرازی