77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
جوجه اناری
جوجه اناری

جوجه اناری                

·        📝موادلازم برای ۴نفر

·        سینه یا؛ران مرغ با استخوان :۴ تکه

·        مغز گردو ریزشده،رب انار،رب گوجه:ازهرکدام ۲ ق غ

·        ادویه مرغ،پودرسیر و پاپریکا،فلفل سیاه و زعفران دم کرده ونمک :اندازه دلخواه

·        پیاز وسیررنده شده:مجموعا دو ق غ

·        روغن زیتون :مقدارلازم

💕روش پخت:

تکه های مرغ رو به شکل جوجه ای سایزکوچیک برش میزنیم .

۱عددپیاز متوسط را رنده ریزمیزنیم ۱حبه درشت سیر رو له کرده وبه پیاز اضافه کرده تکه های مرغ را باپیاز و سیرحسابی مخلوط کرده نمک فلفل زعفران دم کرده کمی زنجبیل پودر دارچین وچندقاشق رب انارملس هماضافه میکنیم ۵عدد گردو را مغزکرده بارنده ریزمیزنیم به تمام موادافزوده وکاملا همزده درب ظرف را پوشانده به مدت ۸تا۱۲ساعت توی یخچال میزاریم بمونه تاحسابی موادبه خوردگوشت مرغ بره. حالا به سیخهای چوبی یافلزی میکشیم حتماسیخهای چوبی رو ازقبل خیس کنید تا توی ماهیتابه نسوزه توی ماهیتابه مقداری روغن زیتون یاسرخ کردنی میریزیم ۱لیوان همآب جوش میریزم جوجه هارو درون ظرف چیده بازمقداری زعفران توی آب وروغن می ریزم  باحرارت خیلی ملایم میذاریم جوجه هاپخته ویواش یواش سرخ بشن حالا میریم سراغ یک سس عالی برای جوجه ها

🍅تهیه سس:

مقداری روغن زیتون رو بانصف قاشق غذاخوری رب گوجه باحرارت ملایم سرخ میکنیم چندقاشق رب انارملس اضافه میکنیم کمی پودرسیر وفلفل پاپریکا وقرمزهم اضافه کرده سس را هم زده وقتی رنگ زیبایی پس داد زیرش رو خاموش کنید حتما زیر سس حرارت کمی باشه تاتلخ نشه وقتی جوجه هاپخته و سرخ شد سس را روی سطحش ریخته وبا کته یا برنج قالبی زعفرانی و زیتون پرورده سرو میکنیم.

😍😋واقعا  بی نظیره