آبگوشت
ابتدای پیازداغ کرده و گوشت گوسفندی روبه پیازداغ اضافه کرده و بعد یک قاشق پر رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم وبعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه روبه گوشت اضافه میکنیم وخوب گوشت تفت میدیم تا کمی طلایی بشه وبعد به گوشت آب اضافه میکنیم ومیزاریم تاگوشت ها بپزه و اگر نخود پخته باشه کمی بعد نخود رو اضافه میکنیم ودر آخر هم سیب زمینی ودوسه تا گوجه فرنگی رواضافه میکنیم ومیزاریم تااب گوشت آماده بشه
نوش جان
حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید که چربی هم داشته باشه میتونید یکی دوتا هم لیمو عمانی به آبگوشت اضافه کنید