مرغ ناردونى
تکه های مرغ رو با کمی روغن تفت بدید ، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه بدید تا مرغ بپزه . پیاز و سیر و زعفرون رو فراموش نکنید.تو فاصله ای که مرغ میپزه سس انار رو آماده کنید .پیاز و سیر رو تفت بدید ، دونه های انار تازه یا فریز شده رو همراه با نمک و فلفل و مقداری شکر و یک قاشق رب انار اضافه کنید ، خیلی بهتره از انارهای محلی یا جنگلی که هسته های نرم تری دارن استفاده کنید ولی در هر صورت هسته های انار اصلا تو این غذا آزار دهنده نیست . در قابلمه رو نبندید تا رنگ سس قرمز بمونه ، وقتی سس به غلظت رسید نیم ساعت آخر پخت مرغ رو اضافه کنید وصبر کنید تا مزه ها به خورد هم بره ، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .