يك غذا ساده و سبك😊
نرگسی اسفناج
یک کیلو اسفناج روپاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه .توی تابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناج های پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه .وتخم مرغ هارو روش شکستم و با اسفناج مخلوط کردم درتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره. میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج ریختید همون جوری بذاریدخودشون و بگیرند وبعد نوش جان کنید.