77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
آلومسما
آلومسما

آلومسما

يك كيلو پياز روخلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغن و زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه سينه مرغ با آلو و قيصي(به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ رب گوجه و مقداري زعفرون دمشده و كمي نمك و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه حرارت رو كم ميكنيم و هر ازگاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط خورشت و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم