خورش غوره مسما 🍲
این خورش خوشمزهوترش غذای محلی مردم خون گرم مازندران هست.اگه جزءکسانی هستیدکه ازغذاهای ترش خوشتونمیاد این خورشت پیشنهاد خیلی خوبیه. الان که فصل غوره های ترش وخوشمزه اس بهتره اینغذا را باغوره ی تازه درست کنید ,چون بزرگترای ماتوصیه کردن هرچیزی را توی فصل خودش وتازه
بخوریدتا120 سالسالم زندگی کنید!😉
📝موادلازم
( برای 5 تا 7 نفر ) :
· مرغ متوسط بدون پوستخردشده : 1 عدد
· غوره پاک شده :200گرم
· پیاز درشت خردشده:1 عدد
· بادمجان قلمی ریز: 5 عدد
· زعفران دم کرده:2 قاشق غ
· نمک و فلفل: بهمقدار دلخواه
· روغن : به مقدارکافی
🍛🍗🍛🍗🍛🍗
طرز تهیه:
پیازها را با مقداریروغن توی یه قابلمه مناسب روی شعله میذاریم وتفت میدیم.وقتی رنگ پیازها طلایی شد مرغهارا اضافه کرده وخوب سرخ میکنیم تا عطر پیازسرخ شده توی گوشت مرغ بره.حالا نمک رواضافه کردهوبعد زعفران دم کرده و نصف لیوان آب روی غذا میریزیم وشعله راکم میکنیم ودرقابلمه رامیذاریم
🍗نکته:
این خورشت کم آب استو باید بصورت غلیظ و جا افتاده سرو شود.حالا غوره ها را با فشار دادن بین دو انگشت می شکنیمتا هسته غوره خارج شود ( اگر غوره ها بدون هسته بود، باز هم آنها را می شکنیم ).سپسغوره را روی مرغ می ریزیم. بعد مقداری آبغورهبه مرغ اضافه می کنیم. بادمجان ها را پوست گرفته نمک میزنیم بعدازنیم ساعت شسته وخشکمیکنیم وبعد با روغن کم سرخ می کنیم و روی مرغ می چینیم. بعد از اینکه چند دقیقه جوش زد،آن را از روی حرارت برمی داریم. در صورت دلخواه می توانیم کمی رب گوجه فرنگی نیز بهاین خورشت اضافه کنیم. غذا آماده سرو است.اگر طرفدارخورش باپلو هستین زحمت تهیه یک دیسپلوی زعفرانی راهم بکشید و درغیراین صورت چندتا نان داغ سرسفره ببرید و با سبزی تازه ودوغو....نوش جان کنید.
ترش وخوشمزه 😋😋
خورش غوره مسما