77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
قیمه بادمجان 🍆
قیمه بادمجان 🍆

قیمه بادمجان 🍆

 

     چی لازم داریم؟:

·        موادبرای 6 نفر

·        گوشت گوسفند با استخوان500 گرم

·        لپه 200 گرم

·        بادمجان قلمی 8 عدد

·        گوجه فرنگی 10 عدد

·        رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

·        غوره به میزان لازم

·        پیازدرشت 1 عدد

·        روعن مایع گیاهی به میزان لازم

·        نمک و فلفل وزردچوبه به میزان لازم

·        لیموعمانی درسته1عدد

 

🍆🍆🍆🍆🍆🍆

 

             📝طرز تهیه

 

    قبل از هرکاری بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آبش برود و خشک شود. بهتر است بادمجان ها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوندو تلخی آنها هم گرفته شود در غیراینصورت باید مدت طولانی تری باقی بماند تا خشک شود.خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخی آن باعث می شود در هنگام سرخ شدن کمتر روغن به خود بگیرد. سپس بادمجانها را سرخ کنید. پیاز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب می ریزیم، کمی روغن اضافه کرده و روی شعله متوسط سرخ می کنیم تا طلایی و سبک شود.پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند با استخوان را که به صورت تکه های درشت خردشده اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این زمان زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوی عطر آنها بلند شود.وقتی گوشت تفت خورد، لپه پاک شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. با تفت دادن لپه ازوا رفتن آن در خورش جلوگیری می کنیم. 5عددازگوجه فرنگی ها را رنده کرده با رب گوجه فرنگی  به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کمی تفت بخوردو رنگ خورش آن شفافتر شود. گوجه فرنگی خورش شما را غلیظ وطعم آن راعالی میکند.توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید چون مزه خورش را تحت تاثیر قرارمی دهد.حال بایداول لیمو راشسته وسوراخ کوچولو بزنین وبه خورش اضافه کنین و بعد به مواد درون قابلمه آب کافی اضافه کنیدوشعله را زیاد کنید تا بجوش بیاد و بعد از بجوش آمدن شعله راکم کنید تا خورش به آهستگی بپزد و جابیفتد. وقتی خورش کامل پخت، نمک آن را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید باعث دیرپز شدن گوشت می شود.در این مرحله خورش کاملا آبدار است بادمجان های سرخ شده را به آرامی درون قابلمه می چینیم، گوجه های باقی مانده را دو نیم کرده و روی بادمجان ها چیده و در آخر غوره ها را روی آنها می پاشیم. غوره ترشی خورش شما را کامل میکند.دراین مرحله خورش فقط به 15 دقیقه زمان نیاز دارد تا بادمجان ها و گوجه ها پخته شوند وترشی غوره وارد آب خورش شود. حواستان باشد که بادمجان ها زیاده از حد نپزد وگرنه له می شود.اگر از خورش غلیظ خوشتان نمی آید، بادمجان های سرخ شده را در یک تابه چیده، گوجه های دونیم شده را روی آن بچینید ودرآخرغوره بریزید و با اضافه کردن کمی ازآب خورش  بگذارید جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجان هارا در ظرف سرو چیده و خورش را روی آن بریزید.خورش بادمجان را با چلوی معطر زعفرانی وسالادشیرازی نوش جان کنید.

       😋به به 😋

       چه شود!!!!

      نوش جااان

قیمه بادمجان