77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کته کباب دورنگ (کباب تسبیحی دورنگ)
کته کباب دورنگ (کباب تسبیحی دورنگ)

 

کته کباب دورنگ

کباب تسبیحی

🍢🍅🍢🍅🍢🍅🍢🍅🍢🍅

 

        👈چی لازم داریم؟

برای سه نفر

·        گوشت چرخ کرده (بهتره برای کباب از مخلوط گوسفندی وگوساله باشه) ۲۰۰  گرم

·        سینه ی مرغ چرخ کرده۲۰۰  گرم

·        پیاز رنده شده واب گرفته چهار عدد نمک و سماق و زعفران ساییده اندازه دلخواه

·        کره حدود۳۰گرم( یایک قاشق خامه  چون  کباب مرغ کمی سفت میشه اگر چرب نباشه )

·        برنج :سه پیمانه

 

✨☘🍄✨☘🍄✨☘🍄✨☘🍄✨☘🍄

 

     💚شــــــــــروع:

 

ابتدا برنج رو شسته وچند ساعت درآب خیس میکنیم.بعد توی قابلمه متوسطی کمی نمک و یک ق غ کره ریخته وبرنج رو با کمی آب (آب یک بندانگشت ازبرنج بالاترباشه)کته می کنیم.حالا توی یه قابلمه دیگه که بهتره تفلون باشه کمی روغن ریخته وروی شعله پخشکن می ذاریم.یک کفگیرازبرنج کته روته قابلمه ریخته و باکمی زعفران دم کرده مخلوط میکنیم وباپشت کفگیرفشرده می کنیم وبعدبقیه برنج روریخته ودمکش روی قابلمه می ذاریم تا کته قالبی بشه.

💚نکته:

می تونید بجای برنج زعفرانی ازنون یاسیب زمینی یاهویج حلقه شده برای ته دیگ استفاده کنید.

     💚تهیه کباب:

 گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده که خوب آبش رو گرفتیم و نمک و فلفل سیاه و کمی سماق ورز میدیم.

سینه ی مرغ راچرخ شده روهم با دو عدد پیاز رنده شده و آبگرفته  و نمک و فلفل و زعفران و یک قاشق کره  خیلی خوب ورز میدیم.

یکساعت میزاریم توی یخچال که استراحت کنه .

برای کباب تابه ای دورنگ گلوله هایی از گوشت برداشته ولوله میکنیم کف تابه میزاریم و بعد  بصورت افقی با انگشت صاف می کنیم .

برای کباب مرغ هم به همین روش عمل میکنیم  در کنار هم میزاریم و خوب با انگشت صاف میکنی .در نهایت که همه ی تابه پر شد دستتون رو کمی خیس کنید و خوب روی گوشت بکشید که دو لایه به هم خوب بچسبه و صاف وفشرده اش میکنیم .

 

 بعد روی حرارت متوسط  میزاریم ( اولش حرارت خیلی کم نباشه کمی که خودش رو گرفت حرارت کم میکنیم) و یه قاشق آب جوش و کمی روغن میریزیم و یه کمی که خودش رو گرفت با کاردک یا چاقو برشهای عمودی میزنیم و روی کباب هم فلفل دلمه ای بزارین خوش طعمش میکنه.

برای کباب تسبیحی هم مابقی گوشتها رو توی دست قلقلی کنید( فقط قلقلی گوشت بزرگتر از مرغ باشه چون بعد از پخت مرغ کوچکتر میشه) .

بعد لابه لاشون فلفل های رنگی بزارین هم طعم دار میشن هم خیلی شیک و خوشگل.

توی تابه کمی روغن میریزیم و اول با حرارت بیشتر تا خودش رو بگیره وسفت بشه و بعد با حرارت کم میزاریم بپزه و چند بار هم زیر و رو میکنیم .که نسوزه و خشک بشه.

چند تا دونه گوجه هم حلقه کنید و سرخ کنید یا اینکه سیخ بگیرین کبابی کنید. کنارش بزارین  .

💚نکته مهم:

 همیشه سیخ چوبیها رو بیست دقیقه توی آب سرد بزارین و بعد چرب کنید تا گوشتها بهشون نچسبه و سیخ هم تو حرارت نسوزه.

بااین غذای خوشمزه و مقوی ازمهمانان نوروزی پذیرایی کنید.

 

🎄🍹🎄🍹🎄

کته کباب

کباب تسبیحی دورنگ