کالباس خانگی
· یک عدد سینه مرغ بدون استخوان
· سه حبه سیر
· زرده تخم مرغ یک عدد
· آرد ذرت یک ق غ
· شیر خشک قنادی یکق غ فلفل سیاه/ پودر زنجبیل/ هل ساییده شده/نمک / ادویه مخصوص کالباس هر کدام یک ق چ
· روغن مایع یک ق غ.
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت و شیرخشک را الک کرده وسپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده و ادویه کالباس و نمک را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده خشک کمی ورز دهید. زرده تخم مرغو روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود. پسته خرد شده به خمیر کالباس اضافه کنید. یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس را را به صورت استوانهای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید. سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباسرا بخار پز کنید. بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توییخچال بگذارید تا کاملا سرد شود حالا می تونید کالباس مرغ و برش بدید و سرو کنید. نوشجان