خورشت داوود پاشا😋
یه پیشنهاد فوق العاده واسه شام یلدا
· 500 گرم گوشت چرخکرده
· 1عدد پیاز رنده شده متوسط
· 1عدد پیاز نگینی خردشده
· 4قاشق سوپخوری نعناخشک
· 3قاشق سوپخوری رب انار
· روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
· زردچوبه،پودرسیر و آویشن به مقدار لازم
گوشت چرخکرده رو با پیازرنده شده و یه مقدار نمک و ادویه ها داخل یک کاسه مخلوط می کنیم و همه مواد رو حسابی با هم ورز می دیم تا خوب مزه دار بشن، بعد از مخلوط گوشتمون گلوله های کوچیکی جدا میکنیم توی دست ورز میدیم و داخل یخچال ميزاريم.بعد از نیم ساعت، یه کم روغن داخل تابه میریزیمو کوفته ریزه ها رو تفت میدیم تا رنگشون عوض بشه. این کار علاوه بر خوش طعم شدن گوشت باعث میشه تا موقع پختن گوشت به اصطلاح وا نره.وقتی کوفته ریزه هامون به صورت یکنواخت سرخ شدن، پیاز داغ رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط می کنیم.بلافاصله، پودر نعنا خشکو زردچوبه اضافه میکنیم و برای دو تا سه دقیقه همراه کوفته ریزه ها تفت میدیم تا عطرنعنا بلند بشه.بعدم حدوداً 2 پیمانه آب با رب انار مخلوط کرده و داخل ظرف حاوی کوفته ریزه ها و نعنا میریزیم و بعد اجازه میدیم تا با حرارت ملایم خورش بپزه و جا بیفته.