خورشت آلو با قارچ
يك خورشت خيلى خوشمزه و بدون نياز به گوشت😊
پیازو نگینی خرد کردمو در روغن تفت دادم تا طلایی بشه قارچهای (شسته شده ) از وسط نصف کردم و به پیاز اضافه کردم وقتی آبش کشیده شد لپه رو که از قبل خیس کرده بودم اضافه کردم و با و پیاز و قارچ تفت دادم نمک، فلفل، و زردچوبه هم اضافه کردم و دو قاشق رب، آب، زعفران حل شده و آبجوش اضافه کردم تا با حرارت ملایم بپزه.اواخر پخت آلو بخاراهایی که از قبل خیس کرده بودم و کمی آب لیمو برای چاشنی داخل خورش ریختم و گذاشتم تا کاملا جا بیفته.