02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
خاگینه رولی مغزدار
خاگینه رولی مغزدار

خاگینه رولی مغزدار

  برای تهیه این مدل خاگینه مقدار آرد نسبت به دستورهای دیگه کمتره و این باعث میشه پوک باشه و موقع رول کردن نشکنه. من برای یه تابه مستطیل و نسبتا کوچیک (از همون تابه ۲طرفه گریل) این مقدار مواد رو درست کردم اگه تابه یاقالبتون بزرگ بود ۲برابر کنید ۴عدد تخم مرغ رو با چنگال میزنید تا از لختگی دربیادو بهش کمی وانیل و ۲قاشق شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم .۴قاشق غذاخوری ماست شیرین وسفت و ۲قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم ، ۲قاشق غذاخوریشکر دانه ریز هم اضافه و مخلوط میکنیم .بعد ۴ قاشق غذاخوری آرد رو الک کرده و به مایه خاگینه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ،آخر کار زعفران غلیظ میریزیم و هم میزنیم .تابهمون رو حسابی چرب میکنیم و مایه خاگینه رو میریزیم و روی حرارت متوسط رو به پایین میزاریم و درشو میبندیم تا مغز پخت بشه بعد که روش بست و زیرش سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگهام کمی سرخ بشه بعد از پخت بلافاصله روی یه دستمال تمیز گذاشته و رول میکنیم و اجازه میدیم ۱دقیقه بمونه بعد باز میکنیم و چند قاشق از شیره میریزیم روش و پخش میکنیم. بعدموادمیانی(گردو+دارچین+پودرگل محمدی) رو میریزیم دوباره چند قاشق شیره میریزیم و صاف میکنیم .رول میکنیم و داخل شهد خنک میندازیم .چندین بار داخل شهد زیر و رو میکنیم که حسابی شهد جذبش بشه بعد که خنک شد با چاقو تیز برش میزنیم و با پودر پسته تزئین و میل میکنیم 😋

شهد

برای شهد ۱ لیوان شکر نصف لیوان گلاب کمی زعفران غلیظ و ۲عدد هل رومخلوط کنید وروی حرارت بذارین وقتی جوشید شعله روکم کنید تا شکرکاملا حل بشه؛ بعد ۱ ق م آبلیمو اضافه کنید و بهم بزنیدوازروی حرارت بردارین.میتونید خاگینه رو داخل فر هم قرار بدین با دمای ۱۸۰ به مدت۱۵ دقیقه.