خورشت هويج
چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل خوب سرخ کردم و بعد از سرخ شدند سه ق غ پیاز داغ و دو ق غ رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان اب بهش اضافه کردم و حرارت رو کم کردم تا خوب مرغ بپزه به مقدار دلخواه آلو رو تا اب جوش خیسوندم و گذاشتم کنار سه هویج وبرش های نازک دادم یعنی نازک تر از خلال سیب زمینی تو تابه با مقدار کمی روغن خوب تفت دادم و چهل دقیقه پایانی آلوهای خیس خورده و با خلال هویج و مقداری زعفرون دم شده روبه ما پخته شده اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته و آبش کشیده بشه