پودینگ هویج وبرنج
· هویج 12 عدد
· برنج 0.75 فنجان
· شکر 2 قاشق مرباخوری
· چاشنی هندی 1 قاشق سوپخوری
· آب 3 فنجان
· کره 3 قاشق سوپخوری
· تخم مرغ 3 عدد
· نمک 1.5 قاشق مرباخوری
· طرز تهیه پودینگ هویج و برنج
هویج ، برنج و نمک را مدت 20 دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود . سپس آن را از آب جدا کرده و با فشاراز یک الک بگذرانید تا بصورت پوره در آید . سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته واین ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45دقیقه بگذارید تا بپزد.
👩🍳طرز تهیه چاشنی هندی👇
· 1 قاشق چایخوری
· جوزهندی 1 قاشق چایخوری
· پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
· نمک 1 قاشق غذاخوری
· فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
· پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
· پودر خردل تند 2 قاشق چایخوری
· زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
· زیره 3 قاشق غذاخوری
· روغن گیاهی ½ پیمانه
· سرکه سفید ¾ پیمانه