مرغ سوخاری 🍗
موادلازم برای چهارنفر:
· مرغ ۶-۵ تکه ( سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + ۱- ۲ تکه بیشتر )
· تخم مرغ ۲ عدد کامل
· آرد سفید ۲ پیمانه
· آرد سوخاری ۳ پیمانه
· ادویه به مقدار لازم
· روغن سرخ کردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ کردن
· پودر سیر و آویشن به دلخواه
📝روش تهیه :
۱ – تکه های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب پز کنید، نه در حدی که مرغ ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. ( حدود ۲۰ دقیقه کافیست )
۲ – تخم مرغها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه دار بریزید. آرد سوخاری و ادویه راهم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه دار بریزید. ادویه این غذابستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه میشود.
۳ – روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز ( برای این مقدار مرغ ۲ قاشق غذا خوری سرپر فلفل قرمز لازم است ) و نمک را به آرد سوخاری اضافه می کنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه می شود.
۴ – تکه های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید،بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آردسوخاری پوشانده شود.
۵ – در ظرف نچسبی که کمی گود باشد بهتر است تا دو سومروغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می شود. می توانید مرغ ها را در دستگاه سرخ کن ( روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ ) نیز سرخ کنید.
۶ – تکه های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ ها تیره می شود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند.حدودا ۱۰-۶ دقیقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرایط فوق کاملا سرخ ( سوخاری ) شوند.
۷ – بعد ازسرخ شدن مرغ ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و آویشن (در صورت تمایل)روی آنها بپاشید.
خوشمزه وخاص 😋