77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
خورشت ناردونی
خورشت ناردونی

خورش ناردونی

موادی که نیاز داریم:

مرغ                          ۱ عدد

پیاز درشت              ۱ عدد

دانه انار تازه           ۲پیمانه

آب انار                   یک لیوان

رب انار                   دو ق غ

آلو بخارا              نصف پیمانه

نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه،دارچین و روغن  به مقدار لازم

     شروع👇

مرغ رو یه کمی سرخکنین  در قابلمه رو بذارین، شعله کم باشه تاحسابی مغز پخت بشه.پیاز رو خرد کرده و توی روغن طلایی کنین بعد دونه های انار و نمک،فلفل، زعفران و ادویه رو به پیاز اضافه کنین و تفت بدین. بعد آب انار و رب انار و آلو بخارا، نمک، فلفل و زعفران رو اضافه کنین.وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی رو خارجو سس رو توی ظرف مرغ بریزین .خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( چون دونه های انارسفید میشن) نیم ساعتی روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا بیفته و کاملاًبه روغن بیفته. غلظت خورش مثل فسنجون باشه.