خورش ناردونی
موادی که نیاز داریم:
مرغ ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
دانه انار تازه ۲پیمانه
آب انار یک لیوان
رب انار دو ق غ
آلو بخارا نصف پیمانه
نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه،دارچین و روغن به مقدار لازم
شروع👇
مرغ رو یه کمی سرخکنین در قابلمه رو بذارین، شعله کم باشه تاحسابی مغز پخت بشه.پیاز رو خرد کرده و توی روغن طلایی کنین بعد دونه های انار و نمک،فلفل، زعفران و ادویه رو به پیاز اضافه کنین و تفت بدین. بعد آب انار و رب انار و آلو بخارا، نمک، فلفل و زعفران رو اضافه کنین.وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی رو خارجو سس رو توی ظرف مرغ بریزین .خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( چون دونه های انارسفید میشن) نیم ساعتی روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا بیفته و کاملاًبه روغن بیفته. غلظت خورش مثل فسنجون باشه.