جوجه رستورانى
سینه مرغ رو خردکردم با ابلیمو و ماست و سس مایونز و فلفل سیاه وفلفل قرمز،پاپریکا زنجبیل پودرسیر زردچوبه پودرپیاز اویشن و نمک زعفران غلیظ مزه دار کنید و برای دوازده ساعت بذاریدیخچال.تا گوشت نرم بشه و مزه ها به خوردش بره.بعد سیخ چوبی رو نیم ساعت تو آب خیس کنیدو جوجه هارو به سیخ بکشید و توی روغن خیلی کم سرخ کنید.همین و میشه کباب کرد روی ذغالیا توی فر گذاشت و بابرنج سرو کرد اونم از نوع زعفرونی حتما دوازده ساعت مزه دار بشه برای اینکه خوش طعم و نرم میشه.