کنتاکی مرغ
ابتدا دورن قابلمه مرغ ها( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد ۴ تا ۵ حبه سیر پوست شده+ دو تا پیاز متوسط+ کمی نمک، فلفل سیاه ، کمی زعفرون و آب میریزیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت و نیم بپزه ( زیادله نشه)
بعد بزارید خنک بشه .
حالا داخل ظرفی کمی آردسفید بریزید بعد داخل یه ظرف دیگه یه دونه تخم مرغ بشکنید و هم بزنید . سپس مرغا روداخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری ( من از پودر سوخاری پانکوکه نارنجی رنگه استفاده کردم) بزنید و داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید .