77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
پاکوره جنوبی
پاکوره جنوبی

پاکوره جنوبی

پاکوره یا پاکورا یا پکوره یا هر اسمی که توی شهر شما بهش گفته می شه خیلی خوش خوراکه اکثر دستورها هم آرد نخود خام داره(یک لیوان آردنخود و یک لیوان آردگندم) این دستور بدون آرد نخود است ولی فوق العاده خوشمزه است مخصوصا با سس تمرهندی😋😋

🌸💜🌼🌸💜🌼🌸💜🌼🌸💜🌼

🌸پیشنهاد.....

میتونید برای اولین بار با نصف مواد درست کنید.

✍️طرزتهیه......

 دولیوان آرد گندم یا آردنانوایی با یک ق م مایه خمیرفوری ویک ق م سرپر بیکینگ پودرو یک ق چ پر زرد چوبه ویک ق چ سرپر پودر تخم گشتنیز ویکق چ سرپر پودر زیره و نمک ومواد خشک را خوب مخلوط کنید .

حالا یک ویک چهارم لیوان آب ولرم را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد یک لیوان تره خرد شده رواضافه کرده ومخلوط کنید.

 بعد بهتره سلفون بکشید روش چون خیلی پف می کنه ویک ساعت استراحت دهید .

خمیر را هم میتونید باقاشق بریزید هم میتونید توی قیف بریزید وروغن که کاملا داغ شد قاشق سایز بزرگ اندازه گیری را که می شه سوپ خوری مرتب توی روغن مایع بزنید توی کاسه ای کنار دستتان باشه روغن و قاشق را پر کنید وتوی روغن سرخ کنید و مرتب زیر و رو کنید تایک دست طلایی بشه کاملا پف می کنه وپوک می شه و روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافه گرفته بشه وبا سس تمر میل کنید عالیه😋

سس تمر..... یک لیوان تمر هندی را با نصف لیوان آبجوش روش بریزید و درب را بذارید تا کاملا نرم بشه از صافی رد کنید اگر غلیظ است خیلی کم آب اضافه کنید زیادی رقیق نشه بعد پوره یه حبه سیر ویکق چ پودر زیره ویک ق چ پودر تخم گشنیز ویک ق چ فلفل سیاه ومخلوط کنید نمک را مواظب باشید چون ممکنه تمر شما شور باشه ومخلوط کنید ودر کنار پاکوره میل کنید....

#نکته:

نوع سس کاملا سلیقه ایه😋

🎄🍹🎄🍹🎄

پاکوره جنوبی

پیش غذا