02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
گبولی پلو
گبولی پلو

گبولی پلو

ﻣﺮﮐﺐ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ، ﮔﻮﺷﺖ ﯾﺎ ﻣﺮﻍ، ﻧﺨﻮﺩ ﺁﺑﮕﻮﺷﺘﯽ، ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ‏( ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩﺩﺍﻧﻪ، ﻫل ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ،ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ،ﺑﺮﮒ ﺑﻮ،ﻣﯿﺨﮏ،  ﻭ ...‏) وازغذاهای قدیمی استان هرمزگان است.

مواداولیه:

·        گوشت قیمه 300گرم

·        ﺑﺮﻧﺞ 3 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

·        ﻧﺨﻮﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ150 ﮔﺮﻡ

·        ﭘﯿﺎﺯ خردشده2ﻋﺪﺩ،

·        ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺧﻼﻝ ﺷﺪﻩ1 ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ ،

·        ﺍﺩﻭﯾﻪ ﭘﻠﻮﯾﯽ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻟﯿﻤﻮ ﻋﻤﺎﻧﯽ ﻭ  ﻣﯿﺨﮏ ﻭ ﻫﻞ ،چوب دارچین،زنجبیل،

·        ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏﯾﺎ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻭ ﻧﻤﮏ

👇روش پخت:

ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ شسته و ﺩﺭ ﺁﺏ ﺑﺨﯿﺴﺎﻧﯿﺪ .

گوشت وپیاز و نخود و هل و دارچین و بقیه ادویه ها را که در روغن تفت میدیم تا عطر و بوی ادویه چندبرابر بشه وبعد آب اضافه کنید و درب زودپز و ببندین تا گوشت بپزه.

ﺑﻌﺪ از پخت گوشت ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ  ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ .

ﺣﺎﻻ ﺁﺏ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ خالیکرده ‏( ﻫﻤﻮﻥ ﺁﺑﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ‏) ﻭﺑﻌﺪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ

ﺁﺏ گوشت ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ‏

نکته:

ﺍﮔﻪ ﺁﺏ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁﺏ گوشت و  ﮐﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﻫﺮﭼﯽ ﺁﺏﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﻧﺠﺘﺎﻥ ﺷﻞ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﮔﻪ ﺁﺏ گوشت ﮐﻢ ﺑﻮﺩ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻧﺼﻒ ﺑﻨﺪ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ . ﺣﺎﻻ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﻮﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ  ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.پیازرادرروغن سرخ کنید تاطلایی بشه.کمی کشمش وزرشک تفت بدین تابرای تزیین برنج استفاده کنید.