77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
زرشک پلوبامرغ برای20 نفر  🍗
زرشک پلوبامرغ برای20 نفر 🍗

زرشک پلو با مرغ برای20 نفر  🍗

·        مرغ 20 تکه( ران یا سینه)

·        برنج برای هرنفر1 پیمانه

·        زرشک برای هرنفر2 قاشق غذاخوری+

·        نصف لیوان برای تزیین مرغ

·        زعفران دم کرده غلیظ: 1لیوان برای مرغ

·        +نصف لیوان برای برنج

·        هویج نگینی شده:1لیوان

·        فلفل دلمه ای نگینیشده: 1 لیوان

·        پیاز :10 عدد درشت

·        رب گوجه :3 لیوان

·        قیسی (دلخواه):300گرم

·        روغن :به میزان لازم

·        نمک :به میزان لازم

·        چیپس خلالی برای دورچین مرغ

·        به میزان دلخواه

·        شکر: 8 قاشق غ

 

📝روش پخت

برنج راپاک کرده شسته وبرای4_3 ساعت می خیسانیم.

مرغ ها راپوست گرفته وشسته و توی سبدمی چینیم تا خشک بشن.

پیازها راپاک کرده خلال ریز یا نگینی خرد می کنیم.

توی یه قابلمه یا تابه نسبتا بزرگ روغن میریزیم وروی شعله میذاریم.

 پیازها رابه روغن اضافه کرده وتفت میدیم

تابه رنگ طلایی دربیاد.

پیازها راهم توی صافی میریزیم تاروغن اضافیش خارج بشه.

حالاتوی یه ظرف گود 3 لیوان آبجوش ویک لیوان  و رب گوجه رومیریزیم ونمک (اندازه دلخواه)وکمی فلفل سیاه میریزیم وبایک ملاقه خوب بهم میزنیم تامایه یکدست بشه.

حالا یه ظرف پهن مثل یه تابه بزرگ

انتخاب میکنیم وده تکه ازمرغها روکف ظرف می چینیم.

نصف زعفران روباقاشق روی تمام تکه ها میریزیم .

بعدنصف پیازداغ روروی سطح مرغها پخش میکنیم وبعدنصف لیوان هویج روروی تمام تکه های مرغ پخش میکنیم

وبعدنصف لیوان فلفل دلمه ای وبعدنصف قیسی هارودانه دانه روی مرغها میچینیم ودرآخرنصف مخلوط رب گوجه وآب روباملاقه روی مرغها میریزیم .

حالاده تکه دیگه مرغ روروی لایه قبلی می چینیم بازبه روال لایه زیری اول نصف دیگه  زعفران وبعدبقیه مواد روروی مرغها میچینیم.

سطح روی مرغ ها بایدکاملا با سس رب گوجه پوشیده بشه.

بعدظرف روروی شعله میذاریم و وقتی بجوش اومد شعله روکم میکنیم تا باحرارت ملایم پخته بشه.

وقتی مرغ پخته ونرم شدبایدمقدارسس رب گوجه 1/3 مقداراولیه باشه.

برنج روهم بایدبطورمعمول پخته وآبکش کنید فقط بایدکمی زودترآبکش کنیدکه برنجتون نرم نشه.

ته دیگتون روحتما نان لواش بذارین وشعله پخش کن زیرقابلمه تون بذارین

تاته دیگ خوشرنگ وبرشته ای درست کنین.

روی برنج روهم روغن داغ ونصف لیوان زعفران دم کرده بریزیدوبعدبر نج رودم بدین.

حالا تابرنج دم بکشه زرشک روشسته وتوی یه قابلمه بریزید نصف لیوان آب

4قاشق غذاخوری روغن و8 قاشق غذاخوری شکراضافه کنید وخوب بهم بزنید وروی شعله گاز بذارین.

وقتی آبش کشیده شد و زرشکها بادکردند شعله روخاموش کنید.

بعدازاینکه مرغها روسروکردین چندقاشق زرشک به عنوان تزیین روی مرغ ها بریزین.

باقیسی وزرشک طعم مرغ شمابی نظیرمیشه بعددورمرغها روباچیپس خلالی تزیین کنید.

نذرتون قبول  

       نوش جااان