77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
ته چین سنگسری 🥘
ته چین سنگسری 🥘

 

🥘ته چین سنگسری

این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند.

💚💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚

     📝مواد لازم:

 

·        برنج آبکش شده :3 پیمانه

·        گوشت گوسفندی :500 گرم

·        آلو برقانی یا لواشک: به مقدار دلخواه

·        ادویه مخصوص پلو: به مقدار لازم

·        نمک، ادویه، پودرسیر،فلفل : به مقدار لازم

·        سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ : به مقدار لازم

·        روغن پلویی : به مقدار لازم

 

🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

      👩🏻‍🍳طرز تهیه:

1. گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم.

ته قابلمه را روغن ریخته، سیب ­زمینی هارا می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.

2. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3الی4 ساعت روی شعله خیلی ملایم قرار می­دهیم تاگوشت خوب پخته شود.

3. در پایان کار2 قاشق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.

🍊نکته 

1. به طوری سنتی می‌توان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قره‌قوروت یالواشک لای آن بگذاریم و برای ته دیگ این برنج بگذاریم.

 

2. این ته چین مخصوص شهر سنگسراز استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند.

امتحان کنید😉

         👌بی نظیره

ته چین سنگسری