ترش تره گیلانی
امروزمهمان سفره های باصفای شمال وطن هستیم.ازخطه سرسبزگیلانیه غذای دلبرانه براتون آوردیم که اگه تاحالا نخوردین توصیه میکنم خیلی زوددست بکاربشینوحال وهوای شمال روتوخونه جاری کنید تا ازعطروطعم بی نظیر این لذیذِ عزیز؛لذت ببرید😋😋.
✏️موادلازم:
· برای ۲ نفر
· سبزی قرمه خردشده: ۲ لیوان(اسفناجش بیشترباشه)
· سبزی معطرخردشده: نعنا یا چوچاق ۳ ق غ
· سیرخردشده:یک ق غ
· برنج معطرنیمدانه:۴ ق غ
· تخم مرغ :۲ عدد
· نمک؛فلفل؛زردچوبه و روغن: اندازه لازم
· آبغوره یاآب نارنج تازه: دوق غ
👇روش پخت:
برای درست کردنش اول برنج رو شسته وبا یک لیوان آب گذاشتم خوب بپزه تا کاملا له بشه. بعد سبزی خرد شده رو یک ه شامل تره و گشنیز جعفری نعناع (چوچاق ) اسفناج هست به برنج پخته اضافه میکنم و نصف لیوان آب جوشهم میریزم و درقابلمه رو میذارم تاخوب بپزه وباسبزی لعاب بده. حالاتوی یه تابه روغنرو کمی داغ کرده وسیرخردشده روکمی تفت میدمونمک و فلفل و زردچوبه میزنم و بعد تخم مرغها روتوی یه کاسه شکسته و میریزم توش و مدامهم میزنم وازروی شعله برمیدارم.من با نوک کف گیر تخم مرغ رو ریز میکنم شما میتونین درسته به خورش اضافه کنید. بعد از اینکه سبزی پخت و رنگش عوض شد و خورش لعاب دار شد تخم مرغها رو اضافه میکنم و هم میزنم ودرآخربرای چاشنی بهش آب نارنج اضافه میکنم ...شمامی تونید مقدار آب نارنج روکم یابیشتر کنید.اینخورش ساده در کنار کته و سیر ترشی عالیه 😍😍😍
❤نوش جان