سیبزمینی پنیری،فینگرفود 🍟
⭕️مواد لازم:
· 3 عدد سیبزمینی،پخته و خرد شده
· ½ پیمانه خامه ترش(یاماست چکیده سفت)
· ¼ پیمانه پیازچه، خرد شده
· ¼ پیمانه بیکن، خرد شده(یاهرنوع کالباس)
· 1 قاشق چایخورینمک
· ½ قاشق چایخوری فلفل
· 1 قالب پنیر چدار،خلالی خرد شده
· آرد اندازه لازم
· تخممرغ زده شده۲ عدد
· پودر سوخاری پانکو(یاپودرنانباگت) اندازه لازم
· روغن به اندازه لازم
⭕️دستور تهیه (برای سرخ کردن)
⚫️1. در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی پخته شده، خامه ترش، پیازچه، بیکن، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.
🌸می تونیدکالباس روحذف کنید.
⚫️2. مخلوط سیبزمینی را با گوشتکوب له میکنیم تا یکدست شود.
⚫️3. قالب پنیر را به صورت خلالهای نیم سانتی برش میزنیم.
⚫️4. به اندازه یک قاشق از مخلوط سیبزمینی را برداشته و به شکل یک توپ فرم میدهیم.
⚫️5. خلال پنیر را در وسط توپ سیبزمینی گذاشته و دور آن را کاملا میپوشانیم.
⚫️6. فینگرفودها را به ترتیب به آرد، تخممرغ و پودر سوخاری آغشته میکنیم.
⚫️7. روغن را در یک تابه گودیاقابلمه کوچک خوب داغ میکنیم.
⚫️8. فینگرفودها را به مدت 3 دقیقه سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی دربیایند.
⚫️9. از تابه درآورده و روی توری خشک کن (یاصافی)میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بعد کمی نمک روی آنها میپاشیم.
⚫️10. چند دقیقه کنار میگذاریم تا سرد شوند. با سس مورد علاقهتان سروکنید. نوش جان
🔴دستور تهیه(برای پختن داخل فر):
🔵1.از قبل دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرمشود.
🔵2.فینگرفودها را در یک سینی مخصوص فر میگذاریم.
🔵3.کمی روغن زیتون و نمک روی فینگرفودها ریخته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که به رنگقهوهای مایل به طلایی روشن دربیایند، میپزیم.
🔵4.چند دقیقه کنار میگذاریم تا سرد شوند. با سس مورد علاقهتان سرو کنید.
❤️نوش جان
فینگرفود
سیب زمینی پنیری