77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
سیب‌زمینی پنیری (فینگرفود) 🍟
سیب‌زمینی پنیری (فینگرفود) 🍟

 

سیب‌زمینی پنیری،فینگرفود 🍟

مواد لازم:

 

·        3 عدد سیب‌زمینی،پخته و خرد شده

·        ½ پیمانه خامه ترش(یاماست چکیده سفت)

·        ¼ پیمانه پیازچه، خرد شده

·        ¼ پیمانه بیکن، خرد شده(یاهرنوع کالباس)

·        1 قاشق چای‌خورینمک

·        ½ قاشق چای‌خوری فلفل

·        1 قالب پنیر چدار،خلالی خرد شده

·        آرد اندازه لازم

·        تخم‌مرغ زده شده۲ عدد

·        پودر سوخاری پانکو(یاپودرنانباگت) اندازه لازم

·        روغن به اندازه لازم

 

دستور تهیه (برای سرخ کردن)

 

1. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی پخته شده، خامه ترش، پیازچه، بیکن، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم.

🌸می تونیدکالباس روحذف کنید.

2. مخلوط سیب‌زمینی را با گوشت‌کوب له می‌کنیم تا یک‌دست شود.

3. قالب پنیر را به صورت خلال‌های نیم سانتی برش می‌زنیم.

4. به اندازه یک قاشق از مخلوط سیب‌زمینی را برداشته و به شکل یک توپ فرم می‌دهیم.

5. خلال پنیر را در وسط توپ سیب‌زمینی گذاشته و دور آن را کاملا می‌پوشانیم.

6. فینگرفودها را به ترتیب به آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری آغشته می‌کنیم.

7. روغن را در یک تابه گودیاقابلمه کوچک خوب داغ می‌کنیم.

8. فینگرفودها را به مدت 3 دقیقه سرخ می‌کنیم تا به رنگ  طلایی دربیایند.

9. از تابه درآورده و روی توری خشک کن (یاصافی)می‌گذاریم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. بعد کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم.

10. چند دقیقه کنار می‌گذاریم تا سرد شوند. با سس مورد علاقه‌تان سروکنید. نوش جان

🔴دستور تهیه(برای پختن داخل فر):

 

🔵1.از قبل دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرمشود.

🔵2.فینگرفودها را در یک سینی مخصوص فر می‌گذاریم.

🔵3.کمی روغن زیتون و نمک روی فینگرفودها ریخته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که به رنگقهوه‌ای مایل به طلایی روشن دربیایند، می‌پزیم.

🔵4.چند دقیقه کنار می‌گذاریم تا سرد شوند. با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.           

 

نوش جان

فینگرفود

سیب زمینی پنیری