مرغ روبا پوست تمیز شستم داخلش هر چه بود تمیز کردم بعد با زعفران وفلفل سیاه و نمک و پیاز خلالی و فلفل دلمه و کره مزه دارکردم یک شب در یخچال گذاشتم بمونه و بعد داخل مرغ رو با چند قاشق پیازو زرشک و گردو و رب تفت دادم پر کردم و بعد مرغ هارو دوختم و بعد تو قابلمه گذاشتمبدون هیچ آبی چوم خودش آب میندازه فقط پیاز تازه حلفه حلقه کردم و چند قاشق زعفران زدم و نمک و فلفل و درقابلمه رو گذاشتم و باحرارت کم به مدت ۱ ساعت تا بخارپز بشه بعد ۱ ساعت مرغ هاروتو سینی فر قرار می دیم اما آب داخل قابلمه هست که اونم توی سینی فر می ریزیم و بعدفر رو ۱۵ دقیقه زودتر روشن کردم به دمای ۱۸۰ بعد ۱ ساعت مرغ رو ازحرارت برداشته داخل سینی فر رو با هویج و فلفل دلمه و قارچ پر کردم و آبی که توقابلمه مونده بود و مرغ هاروروی مواد چیدم و به مدت اول ۱ ساعت دمای ۱۶۰ با فن پایین و وسط و بعد ۱ ساعت دیگه با فن پایین و وسط و بالا گذاشتم تا کامل مغز پخت و برشته و طلایی بشه توجه برای خوش رنگ و پخت و نرم بودن هر نیم ساعت سینی فر رو جلو بکشید و آب مرغ رو روی مرغها بریزید