آش گوجه
سلام دوستان خوبم
با یه آش محلی خوشمزه که مربوط به استان خراسان هست و بیشتر تو مشهد و نیشابور طرفدار داره:
مواد لازم:
· گوجه فرنگی 1 عدد
· رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
· کشک 1 قاشق غذاخوری
· زعفران به مقدارلازم
· گوشت چرخ کرده نصف فنجان
· روغن مایع به مقدارلازم
· رشته آشی 100 گرم
· نخود 1 فنجان
· لوبیاسفید 1 فنجان
· آبغوره 1 فنجان
· سبزی آش(اسفناج ،تره و جعفری ) ⅕ کیلو گرم
· پیاز 1 عدد
· نعنا به مقدار لازم
· فلفل به مقدار لازم
· زردچوبه به مقدارلازم
· سماق به مقدار لازم
🥘🥫🥩🍅
طرز تهیه:
1-اول حبوبات رو که از قبل خیس کرین بپزین.
2- پیاز، گوشت ، گوجه ، رب و سبزیجات رو تفت بدین.حدود2 لیتر آب روی مواد بریزین تا بپزن.
3- بعد از پخت حبوبات اونارو به مواد قبلی اضافه کنین تا باز هم پخته بشن.
4- نیم ساعت مونده به آخر پخت آبغوره و رشته به اون اضافه و با هم مخلوط کنین.
5- در آخر پیاز داغ ، نعنا داغ ، کشک و زعفران(دلخواه)رو روی آش بریزین و سرو کنین
. نوش جان