خورش ناردونی
موادی که نیاز داریم:
· مرغ ۱ عدد
· پیاز درشت ۱ عدد
· دانه انار تازه ۲پیمانه
· آب انار یک لیوان
· رب انار دوق غ
· آلو بخارا نصف پیمانه
نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم
شروع👇
مرغ رو یه کمی سرخ کنین در قابلمه رو بذارین، شعله کم باشه تاحسابی مغز پخت بشه.پیاز رو خرد کرده و توی روغن طلایی کنین بعد دونه های انار و نمک،فلفل، زعفران و ادویه رو به پیاز اضافه کنین و تفت بدین. بعد آب انار و رب انار و آلوبخارا، نمک، فلفل و زعفران رو اضافه کنین.وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی رو خارجو سس رو توی ظرف مرغ بریزین .خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( چون دونه های انارسفید میشن) نیم ساعتی روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا بیفته و کاملاً به روغن بیفته. غلظت خورش مثل فسنجون باشه.