77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
خورش ناردونی
خورش ناردونی

خورش ناردونی

موادی که نیاز داریم:

·        مرغ                          ۱ عدد

·        پیاز درشت               ۱ عدد

·        دانه انار تازه            ۲پیمانه

·        آب انار                     یک لیوان

·        رب انار                     دوق غ

·        آلو بخارا                 نصف پیمانه

نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه، دارچین و روغن  به مقدار لازم

     شروع👇

مرغ رو یه کمی سرخ کنین  در قابلمه رو بذارین، شعله کم باشه تاحسابی مغز پخت بشه.پیاز رو خرد کرده و توی روغن طلایی کنین بعد دونه های انار و نمک،فلفل، زعفران و ادویه رو به پیاز اضافه کنین و تفت بدین. بعد آب انار و رب انار و آلوبخارا، نمک، فلفل و زعفران رو اضافه کنین.وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی رو خارجو سس رو توی ظرف مرغ بریزین .خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( چون دونه های انارسفید میشن) نیم ساعتی روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا بیفته و کاملاً به روغن بیفته. غلظت خورش مثل فسنجون باشه.