شامی رودباری اصیل
غذای گیلانی
مواد لازم :
· گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
· پیاز رنده شده وآبش گرفته شده ۱ عدد
· نمک و فلفل و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
· سبزی (نعنا،ریحان،جعفری)خشک ۱قاشق غذاخوری. اگر از سبزیجات تازه استفاده میکنید به اندازه ۴ قاشق بریزید
· روغن زیتون به مقدار لازم(اگر در دسترس نداشتید،روغن مایع بریزید)
· گوجه فرنگی رندهشده ۴ عدد
· رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذا خوری
· پیاز ۱ عدد برای سس
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخشده رابا پیازی که آبشو گرفتید مخلوط و نمک، فلفل ،زردچوبه وگلپر را به آن اضافه کنید سبزی های معطر را به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهید بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا عطر سبزی ها به گوشت نفوذ کند تا خوش طعم تر شود حالا به اندازه ییک نارنگی کوچک از گوشت بردارید و در دست ان را پهن کنید ودر تابه مقداری روغن بریزید شامی ها را درآن سرخ کنید و کنار بگذارید .
داخل همون تابه،یه دونه پیاز ریز خرد کنید و با روغن زیتون تفت بدید تاسبک بشه.نمک،فلفل، گلپر بزنید.رب اضافه کنید و تفت بدید.گوجه های رنده شده را بریزید و تفت دهید تا بجوشد . سپس شامی ها را درون سس گوجه بچینید و حرارت را کم کنید .در ظرف را بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه،کم کم بپزد.
نوش جان