77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
خورشت آلواسفناج 🍲
خورشت آلواسفناج 🍲

خورش آلواسفناج 🍲

یکی ازخورش های پرطرفدارواصیل ایرانی , خورشت خوشمزه آلواسفناج هست.امروزطرزتهیه این غذای مقوی روبه شما آموزش میدیم تا کلکسیون هنرنمایی شما درآشپزی رنگین تربشه. نکاتی هست که قبل ازتهیه مواداولیه لازمه موردتوجه قراربگیره.

باماهمراه باشید:

🍲نکات:

1)ترش یاشیرین بودن این خورش بستگی به ذائقه وسلیقه مبارک شما داره. بعضی  اضافه کردن شکرو شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برعکس ,بعضی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند.

2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند.

3)در صورت تمایل به جای گوشت گوسفند از مرغ استفاده کنید.

4)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید.

5)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدارکمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای آبلیمو میتوانید از 2تا3عددلیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.

 

📝مواد لازم

(برای 5 نفر)

·        گوشت گوسفندی یافیله مرغ: نیم کیلو

·        آلو (خورشتی یا جنگلی) :300 گرم

·        تره واسفناج پاک شده وخردشده  : یک کیلو

·        نمک وفلفل سیاه :به میزان دلخواه

·        روغن :به مقدار لازم

·        زعفران دم کرده:5 ق غ

·        پیاز (درشت)  1 عدد

·        شکر(دلخواه): 2 ق غ

 

👩🏻‍🍳روش تهیه:

 

اول آلوهاروخوب شسته ودرظرفی بامقداری آب بخیسانید.بعد پیاز را نگینی خردکرده ودریک قابلمه مناسب  با یک قاشق روغن تفت بدین تاطلایی بشه و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بده.زعفران را اضافه کرده ویک دقیقه تفت بدین.حالا آلوها را آبکشی کرده واضافه کنید.بعد دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن برای پخت به گوشت زمان بدید.تاگوشت وآلو کمی پخته بشن شماسبزی روآماده کنید.تره و اسفناج  شسته و خرد شده را در تابه ای روی حرارت بذارید تا  آبش تبخیر بشه.بعد  روغن بریزید و تفت بدین.پس از تفت دادن باشعله کاملا ملایم،(حدودنیم ساعت) نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید .

🌱نکته:

قانون طلایی سرخ کردن سبزی روکه قبلا بهتون آموزش دادیم وتوی هیج برنامه آشپزی نیست رودوباره یادآوری میکنیم.

برای سرخ کردن هرنوع سبزی وقتی سبزی به روغن افتادکمی آب اضافه میکنیم وسبزی راباکفگیرچوبی آرام میکوبیم

ودوباره اجازه میدیم باشعله ملایم سرخ بشه وبه روغن بیفته ومرحله اضافه کردن آب رودوباره تکرارمیکنیم.

اضافه کردن مقداری آب به سبزی درحین سرخ شدن باعث میشه که سبزی آبدارسرخ بشه وخورش لعابدارو متفاوت باشه.

حین سرخ کردن سبزی توی یه تنگ کوچیک آب کناردستتون بذارین.

وقتی رنگ سبزی بعدازسرخ کردن تیره شد اون و به گوشت اضافه کنید و اجازه بدین خورش خوب جا افتاده و بپزه.

نیم ساعت مانده به سرو میتونید از لیمو عمانی، گرد غوره و یا آبلیمو و شکر به عنوان چاشنی استفاده کنید وآنرابه خورش اضافه کنید.

توصیه میکنم این خورش روحتما تهیه کنید و ازطعم بی نظیرآن لذت ببرید.

البته بایک دیس چلوی معطرایرانی