کیک یخچالی انار یلدایی
مواد لازم:
· شیر ۲ونیم لیوان
· شکر نصف لیوان
· آرد گندم یاسفید ۱ قاشق غذاخوری سرپر
· نشاسته گل یا ذرت ۴ قاشق غذاخوری
· کره ۱قاشق غذاخوری
· وانیل نوک قاشق چایخوری
· بیسکوییت پتی بور ۲ بسته (۲۵۰گرم)
· ژله به رنگ دلخواه ۱ پاکت
· انار ۱ عدد
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، آرد،نشاسته گل و وانیل رو توی یک تابه ریخته هم میزنیم تا گلوله های آرد و نشاسته باز بشه . سپس مواد رو روی حرارت کم گذاشته مدام هم میزنیم تا جایی که به قل قل بیفته و مثل فرنی غلیظ بشه. غلظت مواد نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت.بعد کره رو اضافه کنید و بهم بزنید تا یک دست بشه. از روی حرارت برمیداریم .
سایز ظرف ۱۵×۲۲
یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده میچینیم .بعد یک لایه کرم گرم .به همین ترتیب ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.من ۵ لایه چیدم.روی آخرین لایه کرم و یک ردیف انار می چینیم. اضافه های نایلون را روی انار ها میکشیم.داخل یخچال میزاریم تا کمی ببنده.ژله قرمز رنگ را با یک و نیم لیوان اب جوش حل می کنیم. روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه. بزارید خنک بشه و بعد میزاریم یخچال اجازه میدیم ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه. بعد میریزیم روی انار ها و یکدست میکنیم.
درنهایت قالب را حداقل ۶ ساعت میزاریم یخچال. بیشتر بمونه بهتر و سپس خارج میکنیم . دورتا دور کیک را باچاقو آزاد میکنیم و از قالب جدا می کنیم وبه سایز دلخواه برش میزنیم .
نوش جان