02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک یخچالی اناریلدایی
کیک یخچالی اناریلدایی

کیک یخچالی انار یلدایی

مواد لازم:

·        شیر ۲ونیم لیوان

·        شکر نصف لیوان

·        آرد  گندم یاسفید ۱ قاشق غذاخوری سرپر

·        نشاسته گل یا ذرت ۴ قاشق غذاخوری

·        کره ۱قاشق غذاخوری

·        وانیل نوک قاشق چایخوری

·        بیسکوییت پتی بور ۲ بسته (۲۵۰گرم)

·        ژله  به رنگ دلخواه ۱ پاکت

·        انار ۱ عدد

 

طرز تهیه:

شیر ، شکر ، آرد،نشاسته گل و وانیل رو توی یک تابه ریخته هم میزنیم تا گلوله های آرد و نشاسته باز بشه . سپس مواد رو روی حرارت کم گذاشته مدام هم میزنیم تا جایی که به قل قل بیفته و مثل فرنی غلیظ بشه. غلظت مواد نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت.بعد  کره رو اضافه کنید و بهم بزنید تا یک دست بشه. از روی حرارت برمیداریم .

سایز ظرف ۱۵×۲۲

یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده میچینیم .بعد یک لایه کرم گرم .به همین ترتیب ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.من ۵ لایه چیدم.روی آخرین لایه کرم و یک ردیف  انار می چینیم. اضافه های نایلون را روی انار ها میکشیم.داخل یخچال میزاریم  تا کمی ببنده.ژله قرمز رنگ  را با یک و نیم لیوان اب جوش حل می کنیم. روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه. بزارید خنک بشه و بعد میزاریم یخچال اجازه میدیم ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه. بعد  میریزیم روی انار ها و یکدست میکنیم.

درنهایت قالب را حداقل ۶ ساعت میزاریم  یخچال. بیشتر بمونه بهتر و سپس خارج میکنیم . دورتا دور کیک را باچاقو آزاد میکنیم و از قالب جدا می کنیم  وبه سایز دلخواه برش میزنیم .

 

 نوش جان