02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک شیرازی
کیک شیرازی

کیک شیرازی

 

باطعم وعطر بهشتی

·        تخم مرغ  ۴ عدد

·        وانیل  ۱/۴ ق چ

·        پودر هل  ۱/۲ ق چ

·        شکر  ۱۸۰ گرم( ۱ پیمانه سرخالی)

·        روغن مایع  ۱۵۰ گرم(۳/۴ پیمانه)

·        ماست  ۱۶۰ گرم( ۱/۲ پیمانه + ۲ ق س)

·        آرد  ۲۸۰ گرم( ۲ پیمانه+ ۲ ق س)

·        جوش شیرین  ۸گرم( ۱ق چ+ ۱/۲ ق چ)

·        بکینگ پودر  ۴ گرم( ۱ ق چ سرخالی)

 

نکته مهم

🌺مواد رو ۲/۳ قالب پر کنین و حتما ۱/۳ قالب روخالی بذارین.

🌺دمای فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

🌺شربت باید خنک و کیک باید داغ باشه

🌺میتونین داخل قالب روغن مایع نریزین ولی در اون صورت کیک گنبدی میشه.

🌺این کیک ساده و بدون شربت هم خوشمزس ولی با شربت طعمش محشره

شربت

·        شکر  ۳۰۰ گرم( ۱پ+۱/۲ پ)

·        آب  ۱۵۰ گرم( ۳/۴ پ)

·        گلاب  ۲۵ گرم( ۱/۸ پ)

·        جوهر لیمو  ۱/۸ ق چ

·        زعفران به دلخواه

 

🌺شربت باید باحرارت کم ۱۵ دقیقه بجوشه، اگه حرارت بالا باشه شربت شکرک میزنه.

تهیه کیک👇

۱_تخم مرغ ها رادرظرف مناسبی شکسته+ وانیل و شکر با دورمتوسط همزن ۵_۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وحجیم بشه.

۲_ماست و روغن رو اضافه کنید و درحد یکدست شدن هم بزنید.

۳_آرد +بیکینگ پودر+جوش شیرین الک شده رو در۳_۲ مرحله با الک به موادتخم مرغی اضافه وبا لیسک   بصورت دورانی خیلی آرام هم بزنید که پف کیک نخوابه.

۴_توی هرقالب کیک یک قاشق غ روغن مایع ریخته وداخل هرقالب رو تا ۲/۳ ازمایه کیک بریزید.

۵_قالبها رو درفر از قبل گرم شده با درجه ۱۹۰بمدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه

بذارین تاطلایی بشن.

۶_بعدازخارج کردن ازفرتا کیک ها داغه قاشق قاشق شربت خنک را روی کیکها بریزید.

😍نوش جان