کیک شیرازی
باطعم وعطر بهشتی
· تخم مرغ ۴ عدد
· وانیل ۱/۴ ق چ
· پودر هل ۱/۲ ق چ
· شکر ۱۸۰ گرم( ۱ پیمانه سرخالی)
· روغن مایع ۱۵۰ گرم(۳/۴ پیمانه)
· ماست ۱۶۰ گرم( ۱/۲ پیمانه + ۲ ق س)
· آرد ۲۸۰ گرم( ۲ پیمانه+ ۲ ق س)
· جوش شیرین ۸گرم( ۱ق چ+ ۱/۲ ق چ)
· بکینگ پودر ۴ گرم( ۱ ق چ سرخالی)
نکته مهم
🌺مواد رو ۲/۳ قالب پر کنین و حتما ۱/۳ قالب روخالی بذارین.
🌺دمای فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🌺شربت باید خنک و کیک باید داغ باشه
🌺میتونین داخل قالب روغن مایع نریزین ولی در اون صورت کیک گنبدی میشه.
🌺این کیک ساده و بدون شربت هم خوشمزس ولی با شربت طعمش محشره
شربت
· شکر ۳۰۰ گرم( ۱پ+۱/۲ پ)
· آب ۱۵۰ گرم( ۳/۴ پ)
· گلاب ۲۵ گرم( ۱/۸ پ)
· جوهر لیمو ۱/۸ ق چ
· زعفران به دلخواه
🌺شربت باید باحرارت کم ۱۵ دقیقه بجوشه، اگه حرارت بالا باشه شربت شکرک میزنه.
تهیه کیک👇
۱_تخم مرغ ها رادرظرف مناسبی شکسته+ وانیل و شکر با دورمتوسط همزن ۵_۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وحجیم بشه.
۲_ماست و روغن رو اضافه کنید و درحد یکدست شدن هم بزنید.
۳_آرد +بیکینگ پودر+جوش شیرین الک شده رو در۳_۲ مرحله با الک به موادتخم مرغی اضافه وبا لیسک بصورت دورانی خیلی آرام هم بزنید که پف کیک نخوابه.
۴_توی هرقالب کیک یک قاشق غ روغن مایع ریخته وداخل هرقالب رو تا ۲/۳ ازمایه کیک بریزید.
۵_قالبها رو درفر از قبل گرم شده با درجه ۱۹۰بمدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه
بذارین تاطلایی بشن.
۶_بعدازخارج کردن ازفرتا کیک ها داغه قاشق قاشق شربت خنک را روی کیکها بریزید.
😍نوش جان