کیک عصرانه
مواداولیه👇
· تخم مرغ درشت : ۴عدد
· آرد : ۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان
· شیر : ۲۵۰ گرم معادل ۱ لیوان
· روغن : ۱۳۵ گرم معادل ۲/۳ لیوان
· بیکینگ پودر : ۲ ق چ
· وانیل : ۱/۲ ق چ
· شکر : ۲۰۰ گرم معادل ۱ لیوان
تهیہ:
تمام مواد هم دمای محیط باشه آردو ب پ رو مخلوط و ۳ بار الک کنید قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید فر برقی ۱۶۵ وگازی ۱۸۰ درجه از ۲۰ دقیقه قبل گرم بشه زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید سفیده ها رو با دور تنده مزن تا جایی که سفید و پفکی و خامه ای بشه و رد پره های همزن روش بمونه بزنید. ۵تا۶ دقیقه زرده و وانیل و شکر را بزنید تا کرمی و پفکی و کشدار بشه. شیر و روغن رو اضافه و با همزن دستی در حد ترکیب شدن بزنید. آرد رو طی سه مرحله روی زرده ها الکو آرام بشکل دورانی با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه سفیده ها رو روی مواد قبلی طی سه مرحله اضافه و با لیسک خیلی آروم هم بزنید تا مایه یکدست بشه مایه کیک رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه در فر داغ بذارین. بعداز خارج کردن قالب از فر اجازه بدین خنک بشه سپس از قالب جدا و به دلخواه تزئین بفرمایید .
نوش جان ❤️