02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک موز
کیک موز

 

کیک موز 🍌

 

دستور جدید و عالی خوشمزه برای کیک موز

بهترین راه برای استفاده موزه ایسیاه شده توی یخچال😝

🍌برای این کیک حتما از موزهای کاملا رسیده و ترجیحا سیاه شده استفاده کنید

 

🍴مواد لازم:

·        آرد سفید 2 پیمانه یا 250 گرم

·        بیکینگ پودر 1ق چ

·        جوش شیرین 1/2 ق چ

·        دارچین 1/2 ق چ

·        کره به دمای محیط رسیده 100 گرم

·        شکر سفید 100گرم یا نصف پیمانه

·        شکر قهوه ای 50 گرم یا 1/4 پیمانه

·        دو عدد تخم مرغ درشت به دمای محیط رسیده

·        وانیل مایع 2 قچ یا نصف ق چ وانیل شکری

·        موز کاملا رسیده و له شده 400 گرم

·        کمی گردوی خرد شده(دلخواه)

       🍌طرز👇 تهیه:🍌

فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب لوف بزرگ را با طول 23سانت را کاملا چرب کنید. میتونید کیک رو داخل هر قالبی که دوست دارید بپزید ولی اینکیک به طور سنتی توی قالب لوف پخته میشه.آردسفید را همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین  ودارچین  الک کنید.

کره نرم شده را همراه شکر سفید و شکر قهوه ای حدود 5 دقیقه با همزن بزنید. تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کنید و در حدی که مواد کاملا مخلوط و یک دستشوند هم بزنید. موزهای له شده را اضافه کنید و مواد کیک را فقط در حد مخلوط شدن همبزنید. (منظور این هست که زیاد از حد مواد را هم نزنید). آرد را هم در دو مرحله اضافه کنید و در آخر گردوی خرد شده را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. اگر ازقالب لوف استفاده می کنید زمان حدود 50 تا 60 دقیقه طول می کشد ولی اگر از قالب گرد معمولی استفاده کنید حدود 40 تا 50 دقیقه بستگی به اندازه قالب طول می کشد. یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به سیخ نچسبید کیک یک پخته و میتوانید از فرخارج کنید در غیر این صورت چند دقیقه دیگر زمان بدهید. 🍌