02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک سیب دارچین
کیک سیب دارچین

کیک سیب دارچین

پای سیب

 

مواد لازم:👇👇

تخم مرغ       4عدد

·        شکر             1و1/3 لیوان

·        آرد               2لیوان

·        روغن مایع    1/2 لیوان

·        شیر             1/2لیوان

·        آب جوش     3قاشق غذاخوری

·        بکینگ پودر  1ق غ سرخالی

·        وانیل           نوک قاشق چایخوری

·        سیب           4عدد

·        دارچین        به میزان لازم

تهیه👩🍳

ابتدا سیب ها رو باپوست نصف کرده،هسته بگیرید و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و کمی دارچین و شکر پاشیده و درکره خیلی کم تفت بدین.

زرده و سفیده تخم مرغها رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعدیک سوم از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه.حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه،روغن و شیر را بافاصله اضافه کنید و بعد آب جوش رو اضافه کنید و بادور تند همزن سریع مخلوط کنید،آرد و ب پ را سه بار الک کنید و به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی توی سه مرحله اضافه و بالیسک مخلوط کنید.در مرحله دوم نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و درآخربقیه سفیده ها رو اضافه و مخلوط کنید،توقالب ۲۳،کاغذ روغنی بذارید و نصف مواد کیک را بریزید داخل قالب و نصف سیب های ورقه شده رو روی مواد بذارید و مقداری دارچین بپاشید روی سیب ها و بعد بقیه مواد کیک رو بریزید وروی مواد پرقه های سیب بچینید وداخل فر با درجه 160 درجه حدوده 50 دقیقه حالا باتوجه به فرتون تنظیم کنید.

نوش جان