کیک سیب دارچین
پای سیب
مواد لازم:👇👇
تخم مرغ 4عدد
· شکر 1و1/3 لیوان
· آرد 2لیوان
· روغن مایع 1/2 لیوان
· شیر 1/2لیوان
· آب جوش 3قاشق غذاخوری
· بکینگ پودر 1ق غ سرخالی
· وانیل نوک قاشق چایخوری
· سیب 4عدد
· دارچین به میزان لازم
تهیه👩🍳
ابتدا سیب ها رو باپوست نصف کرده،هسته بگیرید و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و کمی دارچین و شکر پاشیده و درکره خیلی کم تفت بدین.
زرده و سفیده تخم مرغها رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعدیک سوم از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه.حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه،روغن و شیر را بافاصله اضافه کنید و بعد آب جوش رو اضافه کنید و بادور تند همزن سریع مخلوط کنید،آرد و ب پ را سه بار الک کنید و به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی توی سه مرحله اضافه و بالیسک مخلوط کنید.در مرحله دوم نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و درآخربقیه سفیده ها رو اضافه و مخلوط کنید،توقالب ۲۳،کاغذ روغنی بذارید و نصف مواد کیک را بریزید داخل قالب و نصف سیب های ورقه شده رو روی مواد بذارید و مقداری دارچین بپاشید روی سیب ها و بعد بقیه مواد کیک رو بریزید وروی مواد پرقه های سیب بچینید وداخل فر با درجه 160 درجه حدوده 50 دقیقه حالا باتوجه به فرتون تنظیم کنید.
❤️نوش جان