02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک خرما
کیک خرما

کیک خرما

🌸موادلازم

·        خرماهسته گرفته وخرد شده ... ۱ لیوان (ازهرنوع خرمایی میتونین استفاده کنین )

·        آب جوش ...۱ لیوان

·        هل ... ۱قاشق چایخوری

·        تخم مرغ بزرگ... ۴عدد

·        شکر ... ۱ لیوان

·        روغن ... ۳/۴ لیوان

·        وانیل ...۱ قاشق چایخوری

·        دارچین ...۱قاشق غذاخوری

·        بیکینگ پودر ...۱ قاشق غذاخوری

·        آرد ... ۲.۵ لیوان

🌸مواد سس کاراملی:

۵۰گرم کره ، ۱۰۰گرم خامه ، ۲/۳ لیوان شکرقهوه ای یا سفید (من از شکر قهوه ای استفاده کردم)

تهـــــــــ👇یـــــــــه

خرما ها رو شسته و پوستش رو بگیرین هسته هاش رو در بیارین چند تیکه کرده و کنار بزارین .تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنین  تا کرمی رنگ و کشداربشه ، بعد آبجوش رو کم کم همزمان با کار کردن همزن اضافه کرده و هم بزنین (این کار باعث میشه تخم مرغها پخته نشه)  روغن رواضافه کنین بعد آرد، بیکینگ پودر ، پودر هل و دارچین رو مخلوط و الک کنید و در حد مخلوط شدن(نه بیشتر) هم بزنین نهایتا خرماهای خرد شده رواضافه کنین و هم بزنید . در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰درجه بمدت ۱ساعت بپزید .(البته زمان پخت بستگی به نوع فرتون داره )

 درست کردن سس کاراملی:

 شکر رو داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر ذوب بشه،چندبارتابه رو از دسته گرفته و آروم بچرخونید، بعد کره و خامه رو اضافه کرده و مخلوط کنین، در ابتدا شکر سفت میشه نگران نباشید چند دقیقه که روی حرارت موند کاملا حلشده و یکدست میشه از روی حرارت بردارین  خنک که شد میتونین روی کیک بریزین و تزیین کنین ازاین کارامل در انواع رولتها ، دسر ها، تزئین  شیرینی ها میتونین استفاده کنید.

نوش جانتون