نان خرمایی
🍹طرزتهیه:
یک لیوان شیر ولرم رو با یک قاشق شکر و یک ق غ خمیر مایه مخلوط و بذارید کنار تاعمل بیاد .در ظرفی دیگه ۱ عدد تخم مرغ و ۲ ق غ شکر ۱ ق عسل و ۱ ق چ نمک و ۶ ق غ روغن مایع خوب مخلوط کنید بعد شیرو خمیرمایه عمل اومده رو اضافه و کمی مخلوط کنید سه لیوان آرد الکشده رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. کف یه ظرف رو چرب کنید و خمیر و داخلش بذارید و ۲ ساعت استراحت بدین. روی خمیرو بپوشونید. بعد ابتداپف خمیر رو با ورز دادن بگیرید. بعد گلوله های کوچیک ازخمیر جدا کنید و کف دستتون کمی بازش کنید و از قبل هم خرمای پاک شده با کمی دارچین روی حرارت که نرم شده رو درست می کنید. و بین خمیری که کف دستتون هست قرار می دید و خمیر رو می بندید و بعد با وردنه کمی خمیر رو پهنش کنید و با چاقو چهار طرفش رو برش می دید برش هاتون زیاد عمیق نباشه در حد یک خط و بعد همه نونهاتون که آماده شد رومال کنید با زرده تخم مرغ کمی عسل و زعفران و بعد در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربعدر دمای 180البته مدت پخت بستگی به حرارت و نوع فر تغییرمیکنه .زیر نون که طلایی شد آمادست.
❤️نوش جان