کیکهل زعفران
موادلازم👇
· تخم مرغ 4عدد
· آرد 2 لیوان
· ب پ2 قاشق م
· شیر یا ماست ۳/۴ پیمانه
· روغن مایع۳/۴ پیمانه
· شکر 1 پیمانه
· وانیل نوک ق چ
· زعفران دم کردہ3 ق غ
· هل ساییدہ1 ق م
طرزتهیه
ابتدا تمام مواد رو از۳۰ دقیقه قبل ازیخچال بیرون بیارید. فررو بادمای ۱۷۰ روشن کنید. آردو با ب پ روسه بارالک کنید. تخم مرغ هارو با شکر با همزن تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هم بزنید(حداقل۱۰دقیقه) و بعد وانیل اضافه کنید. زعفران و هل رو هم اضافه کنید روغن مایع و ماست رو به ترتیب به مواد اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید .بعد آرد رودر سه نوبت در مواد تخم مرغی الک کرده و با همزن دستی خیلی آروم هم بزنید،درحد مخلوط شدن درقالب مناسب چرب شده ریخته و درفربادمای ۱۷۰درجه بمدت ۴۰تا۴۵ دقیقه بذارین تا زمانیکه سیخ چوبی ازکیک تمیز بیرون بیاد. خیلی عالیه حتما امتحان کنید.