02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان مغزدار زنجبیلی
نان مغزدار زنجبیلی

نان مغزدار زنجبیلی

·        خمیر مایه:۱ق غ

·        آب :۱/۴پ

·        شکر:۲ق غ

·        نمک نوک ق چ

·        روغن مایع:۱/۲پ

·        ماست پرچرب:۱پ

·        زنجبیل:۱ق غ

·        پودر هل:۱ق چ

·        تخم مرغ:۳عدد

·        آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم

مواد میانی:

·        کره:۵۰گرم؛آرد:۱۰ق غ؛زعفران دم کردہ :۱ق غ؛گلاب:۶ ق غ؛عسل۲ق غ

·        رومال:

·        زردہ تخممرغ:۱عدد

·        روغن مایع:۱ق س

·        زعفران دم کرده:۱ق س

همه مواد رومال با هم ترکیب کنید.خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.در ظرف دیگری تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کردہ بعد خمیر مایه عمل آمده را افزوده و مخلوط می کنیم.در نهایت آرد را میریزیم تا خمیرمناسبی بدست آید.ممکن است باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتریا کمتر از دستور مصرف شود.خمیر را ورز داده و رویش را پوشانده و کنار میگذاریم تا حجمش دوبرابر شود(تقریبا ۱ ساعت ) از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میذاریم  بادست  گرد کنید و روی آن را با وردنه کمی صاف کرده ومهر بزنید .نیم ساعت استراحت داده بعد رومال زده و در فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید .برای تهیه موادمیانی همه رو جز کره درظرف مناسبی ترکیب کرده و روی حرارت بذارید و بهم بزنید تا غلیظ بشه درآخر کره را اضافه کرده و خوب بهم بزنید.