نان مغزدار زنجبیلی
· خمیر مایه:۱ق غ
· آب :۱/۴پ
· شکر:۲ق غ
· نمک نوک ق چ
· روغن مایع:۱/۲پ
· ماست پرچرب:۱پ
· زنجبیل:۱ق غ
· پودر هل:۱ق چ
· تخم مرغ:۳عدد
· آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم
مواد میانی:
· کره:۵۰گرم؛آرد:۱۰ق غ؛زعفران دم کردہ :۱ق غ؛گلاب:۶ ق غ؛عسل۲ق غ
· رومال:
· زردہ تخممرغ:۱عدد
· روغن مایع:۱ق س
· زعفران دم کرده:۱ق س
همه مواد رومال با هم ترکیب کنید.خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.در ظرف دیگری تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کردہ بعد خمیر مایه عمل آمده را افزوده و مخلوط می کنیم.در نهایت آرد را میریزیم تا خمیرمناسبی بدست آید.ممکن است باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتریا کمتر از دستور مصرف شود.خمیر را ورز داده و رویش را پوشانده و کنار میگذاریم تا حجمش دوبرابر شود(تقریبا ۱ ساعت ) از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق از مواد میانی میذاریم بادست گرد کنید و روی آن را با وردنه کمی صاف کرده ومهر بزنید .نیم ساعت استراحت داده بعد رومال زده و در فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید .برای تهیه موادمیانی همه رو جز کره درظرف مناسبی ترکیب کرده و روی حرارت بذارید و بهم بزنید تا غلیظ بشه درآخر کره را اضافه کرده و خوب بهم بزنید.