کیک باقلواگردویی
👈مواد لازم
· اندازه پیمانه لیوان فرانسه سرخالی
· اندازه قالب ۲۵cm. قالب بزرگتراستفاده نکنید چون در این صورت کیک پف نمیکنه
· ۴عدد تخم مرغ
· ۱ لیوان آرد
· ۱ لیوان ایرمیک( سمولینا)
· ۱ لیوان شکر
· ۱ لیوان روغن
· ۱ لیوان ماست
· ۱ فنجان گردوی ریزخرد شده
· پوست پرتقال رنده شده یک عدد پرتقال کوچک
· ۱ قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر
· ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
· یک پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل ایرانی
👈برای شربت
۲/۵لیوان شکر
۲ لیوان آب
نصف لیوان آب پرتقال
چند قطره آب لیمو
👈طرز تهیه
تخم مرغ ها رو با شکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشداربشه.روغن و ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدین.پوست پرتقال ، ایرمیک ، آرد و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه با همزن برقی همبزنید بکینگ پودر ، جوش شیرین و مغز گردو را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید .
مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160-170 درجه بپزید برای اطمینان ازپخت بعد از زمان پخت باخلال دندان تست کنید.
👈برای شربت
شکر و آب و آب پرتقال را در قابلمه بریزید و با شعله ملایم بجوشونید بعد از جوش آمدن آب لیمو را اضافه کرده و روی حرارت کم حدود ۵دقیقه بجوشونید.
شربت ولرم نزدیک به سرد را روی کیک سرد بریزید و دو ساعت استراحت بدید و صبر کنید تا کیک شربت را جذب کنه و با گردو یا پسته یاپودرنارگیل روی آن را تزیین کنید.
نوش جان🌹