02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرزعفرانی
دسرزعفرانی

دسرزعفرانی

·        سه و نیم لیوان شیر

·        نصف لیوان گلاب

·        ۱/۲ لیوان شکر

·        نصف ق چ زعفران ساییده

·        ۱۰۰ گرم خامه صبحانه

·        نوک ق چ وانیل

·        ۴ ق غ پودر ژلاتین

·        نصف لیوان  آب سرد

تهیه👇👇

پودر ژلاتین رو؛ روی آب سرد بریزید وزمان بدین تا اسفنجی بشه؛ بعد رو حرارت کتری بذارید وهم بزنید تا شفاف بشه وکنارمی ذاریم.

 شیر و شکر وگلاب و زعفران رو درظرفی باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می ذاریم وهم می زنیمتا شکر حل بشه ولی نجوشه.

 شکر که حل شد خامه رو با چند قاشق شیر روان کرده و به شیر اضافه  کنید و هم بزنید بعد ژلاتین بن ماری شده رو به دسراضافه و درحد یکدست شدن هم بزنید. قالب رو چرب کنید و مایه دسر رو بریزید و  به مدت ۵_۶ساعت بذارین داخل یخچال تا کامل ببنده.

 بعدازاین مدت آماده سرو هست نوش جان کنید.

 میزان شکر بستگیبه ذائقه شما داره.