دسرزعفرانی
· سه و نیم لیوان شیر
· نصف لیوان گلاب
· ۱/۲ لیوان شکر
· نصف ق چ زعفران ساییده
· ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
· نوک ق چ وانیل
· ۴ ق غ پودر ژلاتین
· نصف لیوان آب سرد
تهیه👇👇
پودر ژلاتین رو؛ روی آب سرد بریزید وزمان بدین تا اسفنجی بشه؛ بعد رو حرارت کتری بذارید وهم بزنید تا شفاف بشه وکنارمی ذاریم.
شیر و شکر وگلاب و زعفران رو درظرفی باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می ذاریم وهم می زنیمتا شکر حل بشه ولی نجوشه.
شکر که حل شد خامه رو با چند قاشق شیر روان کرده و به شیر اضافه کنید و هم بزنید بعد ژلاتین بن ماری شده رو به دسراضافه و درحد یکدست شدن هم بزنید. قالب رو چرب کنید و مایه دسر رو بریزید و به مدت ۵_۶ساعت بذارین داخل یخچال تا کامل ببنده.
بعدازاین مدت آماده سرو هست نوش جان کنید.
میزان شکر بستگیبه ذائقه شما داره.